Veikkausvihje

NFL starttaa todenteolla sunnuntaina, kun tarjolla on toistakymmentä ottelua. Vedonlyönnin kannalta houkuttelevin on Cleveland Brownsin ja Tennessee Titansin matsi, jossa hurjasti petrannut Browns on loistava pelikohde. Ero on melko matalasta pisteodottamasta huolimatta ennalta taatusti yli touchdownin suuruinen, joten NordicBetin kärkikerroin 1.97 vaihtoehdolle Browns -6.5 pinnaa nostetaan välittömästi kupongille.

Ei vielä tiliä? NordicBet on suomalaisten kestosuosikki. Alkuun pääset hienolla 170€ tervetuliaispaketilla. Klikkaa etusi talteen alta.

Browns hakee vihdoin menestystä

Vuosikaudet NFL:n yleisenä vitsinä toiminut Cleveland Browns on tätä nykyä aivan eri joukkue kuin pitkään aikaan. Jo viime kaudella Browns puolusti paikoin mainiosti ja tuota osastoa on edelleen vahvistettu kahdella laatuluokan linjapelaajalla Sheldon Richardsonilla sekä Olivier Vernonilla. Clevelandilla onkin etukäteen yksin sarjan vahvimmista puolustuksista, varsinkin linja ja tukimiehet ovat aivan sarjan eliittiä.

Suurimmat otsikot Browns aiheutti kuitenkin hankkimalla koko offseasonin isoimman vonkaleen haaviinsa. Laitahyökkääjä Odell Beckham Juniorin saapuminen antaa nuorelle ja potentiaaliselle tähtipelinrakentaja Baker Mayfieldille yhden ison aseen lisää hyökkäyspeliin. Kahden huippupelaajan yhteisen kemian löytyminen ei tietenkään ole itsestäänselvää, mutta eväät huippukauteen ovat olemassa.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
nordicbet logo
1.97
-
1.87
bethard etusivun logo
1.93
-
1.93
1.93
-
1.93

Heikko Titans vailla aseita

Jos osoittaa Brownsin käyrä lähes pystysuoraan ylöspäin, Titansin tilanne on kokolailla päinvastainen. Harjoitusotteluiden perusteella viime kauden mahalasku tuskin oikenee, pikemminkin päinvastoin. Ykköspelinrakentaja Marcus Mariota on löysässä hirressä pelipaikkansa suhteen, mutta toisaalta joukkueella ei myöskään ole isommin aseita muilla paikoilla.

Kun vielä hyökkäyksen linjasta puuttuu kaksi tärkeää palasta, Mariotalla ei tule sunnuntaina ylimääräistä aikaa olemaan. Vieraiden pelikirjassa tuleekin olemaan isolla tussilla piirretty paljon juoksupelejä sekä nopeita heittoja vaikkapa konkari-TE Delanie Walkerin suuntaan. Titansin puolustus ei ole täysin toivoton, mutta vaikea on nähdä miten pelkällä puolustamisella joukkue voisi kauden mittaan kovin montaa voittoa raapia.

Veikkausvihje

Vaikka isossa kuvassa hype Brownsin ympärillä on mennyt jo hieman yli, avausottelussa joukkueella ei pitäisi olla mitään ongelmia. Browns on pallon molemmin puolin niin paljon Titansia edellä, että etukäteen ero on väkisinkin yli touchdownin luokkaa. NordicBetin hieno kerroin 1.97 Brownsin tasoitukselle -6.5 pistettä kuuluu pyhän peleihin.

nordicbet talletuksen tuplaus


Comments