Veikkausvihje

Pelicans pelaa CHL-viikonlopun toisen vierasottelunsa, tällä kertaa Sveitsissä Lausannea vastaan. Me olimme over-kyydissä jo perjantain Trinec-matsissa eikä voittavaa hevosta ole syytä vaihtaa sunnuntaillekaan. Joukkueet ovat lohkon selvästi runsasmaalisimpia ja yli 5.5 maalia loistava vedonlyöntikohde Mobilebetin kärkikertoimella 1.93.

Ei vielä tiliä? Mobilebet tarjoilee huippuluokan vedonlyöntiä korkeilla kertoimilla. Uusille asiakkaille on tarjolla myös markkinoiden parhaat bonukset, jopa 300€ asti. Klikkaa etusi talteen alta!

CHL-debytantit vastakkain

Ensimmäistä kertaa CHL-karkeloissa mukana olevat HC Lausanne ja Pelicans kohtasivat viikko sitten Lahdessa. Ottelu ei jättänyt ketään kylmäksi, vieraat olivat lopulta parempi voittolaukausten jälkeen numeroin 4-5. Kun Lausanne voitti perjantaina myös Yunost Minskin ja tällä kertaa ihan varsinaisen peliajan puitteissa, sveitsiläiset nousivat myös D-lohkon keulille. Lohko on kaikkiaan äärimmäisen tasainen ja mikä tahansa joukkueista voi sen edelleen viedä nimiinsä.

Pelicans on pelannut CHL:ssä tähän asti todella viihdyttäviä otteluita. Avausmatsin jälkeen myös verkot ovat heiluneet molemmissa päissä tiuhaan. Lahtelaisten uudistunut alakerta ei ole vakuuttanut, mutta toisaalta joukkueen lennokas hyökkääminen on ollut mukavaa katseltavaa. Epätasaisuudesta nähtiin hyvä esimerkki perjantaina Trineciä vastaan, kun lahtelaiset pelasivat alun hienosti mutta olivat täysin jyrän alla päästäen neljä maalia lyhyessä ajassa.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
2.04
4.60
2.65
nordicbet logo
2.05
4.30
2.95

Värikäs matsi luvassa

Myös Lausannen peleissä on sattunut ja tapahtunut. Ville Peltosen valmentama joukkue pelaa tyypillistä sveitsiläistä vauhtikiekkoa, isänniltä eivät ainakaan jalat lopu kesken. Myöskään isäntien puolustus tai iso maalivahtihankinta Tobias Stephan eivät kuitenkaan ole päässeet vielä tasolleen. Lausannen pelejä on ollut äärimmäisen hauska katsoa, mutta valmennuksella on vielä paljon tehtävää mikäli menestystä janotaan.

Lausannen osalta ilahduttavaa on ollut myös erittäin tehokas ylivoima. Christoph Bertschy, Josh Jooris ja kumppanit nauttivat miesylivoimalla pelaamisesta. Jos Pelicans ottaa jäähyjä nähtyyn tahtiin, se tulee olemaan vaikeuksissa. Tätä tosin varmasti myös Ville Peltonen painottaa ottelupalaverissa.

Veikkausvihje

Joukkueiden peleissä on tähän mennessä nähty yli kuusi maalia per ottelu, eikä tuo keskiarvo todennäköisesti tule sunnuntainakaan laskemaan. Yli 5.5 maalia nostetaan peleihin Mobilebetin hienolla kertoimella 1.93.


Comments