Veikkausvihje

KHL:n uusi viikko alkaa heti huippumielenkiintoisella ottelulla Avtomobilistin ja Metallurg Magnitokorskin kesken. Magnitka kerkesi jo vaihtaa valmentajaakin, mutta ongelmat ovat syvemmällä. Näin äkkiä vieraiden kurssi tuskin kääntyy ja Avto nouseekin mahtavaksi pelikohteeksi Fastbetin kärkikertoimella 2.20.

Uusi asiakas? Ilman rekisteröitymistä toimiva Fastbet tarjoaa uusille suomalaisille pelaajille 50€ bonusrahaa täysin vailla kierrätysvaatimuksia! Bonus vapautetaan 5€ per pelattu 100€. Klikkaa erinomainen etu talteen alta.

Avtomobilist aloittanut vahvasti

Viime kauden KHL:n itäisen konferenssin ykkönen Avtomobilist on jälleen aloittanut runkosarjan mahtavasti. Kolme kotivoittoa, viimeisimpänä vakuuttava 5-2 voitto jättiseura Pietarin SKA:sta, on juuri sellainen startti jota Jekaterinburgissa haettiin. Pudotuspelit päättyivät lopulta viime kaudella pettymykseen, mutta nyt toiveissa on pitkä mestaruusjahti.

Tuore hankinta kanukkihyökkääjä Macek Brooks on tähän asti ollut Avton ykköstykki, sähäkkä laituri on kerännyt jo viisi pistettä. Loistavan alun myötä ei ole keretty kaipaamaan edes vielä sivussa olleita muita kesän isoja hankintoja Anatoli Golyshevia ja Pavel Datsjukia. Onkin varsin helppo todeta, että Jekaterinburgin ylpeydellä on tällä hetkellä pullat mainiosti uunissa.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
2.20
4.05
2.85
nordicbet logo
2.14
4.15
2.95

Magnitka kriisissä

Magnitokorskin alku on ollut aivan toisenlainen. Yksi voitto kolmesta ottelusta ei sinänsä ole mikään maailmanloppu. Heikot peliesitykset saivat kuitenkin KHL-tyyliin seurajohdon reagoimaan nopeasti ja harkitsemattomasti. Päävalmentaja Josef Jandac sai mennä ja tilalle nostettiin kaksi kertaa Gagarin Cupin Magnitkan kanssa valloittanut Ilja Vorobjev.

Ongelmat ovat kuitenkin päävalmentajaa syvemmällä. Paletin uusiksi pistänyt joukkue ei ole löytänyt vielä minkäänlaista yhteistä säveltä. Erityisesti legenda Sergei Mozjakin on ollut paikoin kentällä kuin peura ajovaloissa. Trendi on ollut sama jo valmistavalta kaudelta asti, eikä Vorobjev umpisolmua kykene hetkessä avaamaan.

Veikkausvihje: Kotivoitto lapulle!

Magnitka on sekaisin, eikä maanantaina tilannetta helpota Brandon Kozunin pelikielto. Avtomobilist on mainiossa vedossa ja nousee Fastbetin kärkikertoimella 2.20 hienoksi pelikohteeksi.

fastbet vedonlyönti


Comments