Veikkausvihje

EM-karsintojen A-lohkossa pelataan tiistaina kärkiottelu, kun Englanti isännöi Kosovoa Southamptonissa. Hienossa vireessä oleva Englanti on iso suosikki, mutta kyllä Kosovolla kaikki saumat on ainakin kerran osua. Molempien joukkueiden vähintään yksi maali nostetaan tiistain peleihin jo hyvissä ajoin huippukertoimella 3.30, jonka tarjoilee ComeOn!.

Ei vielä tiliä? ComeOn! tarjoaa myös huimat edut uusille asiakkaille. Talleta 10€, pelaa 50€! Klikkaa tili auki alta.

Englanti jatkaa hurjassa vireessä

Karsintaikkunan ensimmäisessä pelissä Englanti pahoinpiteli Bulgariaa Wembleyllä. Kolme Leijonaa aloitti tahmeasti, mutta lopulta Harry Kanen hattutempun myötä taululla komeilivat 4-0 voittolukemat. Bulgariasta ei paljon vastusta ollut ja voitto irtosi heikommallakin esityksellä, vaikkakin Gareth Southgaten miehistö paransi huomattavasti loppua kohden. Tiistaina tehtävä on selvästi vaikeampi.

Englanti on nyt tehnyt kolmeen karsintamatsiin 14 maalia ja joka ottelussa vähintään neljä. Tahti on huumaava, joskin täytyy muistaa ettei lohko ole erityisen laadukas. Vain yksi päästetty maali kertoo myös oman pään pitävyydestä, joskin tälläkään osastolla Kolmea Leijonaa ei ole vielä juuri testattu.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.08
14.00
30.50
1.07
13.00
34.00
nordicbet logo
1.07
12.00
40.00

Kosovo yllätysvalmis

Kosovo jysäytti melkoisen yllätyksen lauantaina, kun se kaatoi Tshekin 2-1. Kosovo on voiton myötä lohkon toinen joukkue, jolla ei vielä tappiota ole tilillään. Kaksi voittoa ja kaksi tasapeliä jatkoivat Kosovon pitkää tappiotonta putkea. Itse asiassa Kosovon edellisestä tappiosta on tällä hetkellä enemmän aikaa kuin millään muulla eurooppalaisella maajoukkueella.

Bernard Challandes on saanut Kosovon pelaamaan hyvää ja todella viihdyttävää futista. Joukkueen pelit ovat olleet melkoista hurlumheitä, joissa tavalla tai toisella Kosovo on usein jäänyt niskan päälle. Markkinat eivät Kosovoa edelleenkään arvosta juuri lainkaan, joten vieraiden puolelta on tarjolla hyviä kertoimia monella tapaa. Tässäkin ottelussa esimerkiksi kahden ja puolen maalin vierastasoitus saa hieman päälle kahden kertoimia, mikä tuntuu liioittelulta.

Veikkausvihje

Vielä houkuttelevampi kohde on molempien onnistuminen maalinteossa. Englannin osalta asiaa tuskin tarvitsee arvuutella, mutta me pidämme myös Kosovon saumoja varsin hyvinä. Joukkueesta löytyy aivan riittävästi taitoa heiluttaa myös Englannin verkkoa. ComeOn! tarjoaa kohteeseen huippuluokan kerrointa 2.20, joka kuuluu peleihin mukaan.


Comments