Veikkausvihje

Pohjois-Irlanti ja Saksa kohtaavat EM-karsintojen C-lohkon ottelussa Belfastissa maanantaina. Saksa on selvä suosikki, mutta eiköhän hienosti aloittanut Pohjois-Irlantikin ainakin kerran osu. Molempien maali ja vierasvoitto on hieno yhdistelmäveto Mr Greenin kovalla kertoimella 3.15.

Ei vielä tiliä Mr Greenillä? Vihreä herrasmies tuplaa ensimmäisen vetosi voitot, jopa 200€ asti! Klikkaa ohittamaton tarjous talteen alta.

C-lohkon kärkimatsi käsillä

Pohjois-Irlanti johtaa karsintalohkoa neljällä voitolla. Tokihan ohjelmakin on ollut erittäin helppo, mutta ei Michael O’Neillin joukkueen esitystä silti ole syytä väheksyä. Torstain nihkeälle Luxemburg-voitolle ei kannata antaa mitään painoarvoa, Pohjois-Irlanti oli liikkeellä erittäin varamiehisellä kokoonpanolla.

Valkovihreä kotijoukkue laittaa varmasti myös maanantaina kaiken peliin. Joukkueella on pari harmillista loukkaantumista, kuten Michael Smith tai Liam Boyce, mutta ihan kelpo kokoonpanon O’Neill silti saa jalkeille. Pisteihin asti taistelu ei välttämättä lohkon jättiläistä vastaan riitä, mutta haavoittuvaa Saksan alakertaa isännät pystyvät kyllä satuttamaan ainakin kertaalleen.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
9.00
5.30
1.38
mr green logo
9.00
5.20
1.36
9.00
5.20
1.36

Saksa rökäletappion jälkeen

Saksa hävisi edellismatsissaan rumasti 4-2 Hollannille Hampurissa. Hollanti oli kaikkiaan ottelussa parempi joukkue ja ansaitsi täysin voittonsa, minkä Saksan päävalmentaja Joachim Löw myönsikin matsin jälkeen. Löw on saanut Saksan peliä paremmin raiteilleen viime aikoina, mutta erityisesti alakerta on edelleen varsin huteraa sorttia. Pohjois-Irlannilla ei toki ole Hollannin kaltaista huipputaitoa ylöspäin, mutta aivan riittävästi osaamista paikkojen luomiseen silti.

Saksa alkaa olla siinä tilanteessa, että se tarvitsee tästä ottelusta voiton. Hollanti tulee vähemmän pelanneena takaa kuin höyryjuna, eikä pistemenetyksiin olisi kärkijoukkuetta vastaan maanantaina varaa. Eiköhän perjantain nöyryytys toimi myös hyvänä sytykkeenä tähän matsiin.

Veikkausvihje: Maaleja ja vierasvoitto?

Saksa on suvereeni suosikki, mutta tuskin se ainakaan puhtaalla verkolla Belfastista maanantaina lähtee. Paras pelivalinta onkin yhdistelmä, jossa molemmat tekevät ainakin yhden maalin ja saksa voittaa. Valinta kattaa yli kolmanneksen tulosavaruudesta, joten Mr Greenin huippukerroin 3.15 kelpaa mainiosti alkuviikon peleihin.

mr green vedonlyönti bonus


Comments