Veikkausvihje

Albania ja Islanti kohtaavat EM-karsinnoissa Elbasanissa tiistaina. Joukkueiden välillä ei kummoista tasoeroa tällä hetkellä ole ja kotietu tasaa puntteja entisestään. Emme usko Albanian ottelua ainakaan häviävän, joten peleihin nostetaan kohde Albania draw no bet, jolloin tasapelillä panos palautuu. Parhaan kertoimen 2.24 kohteeseen tarjoaa Fastbet.

Uusi asiakas? Ilman rekisteröitymistä toimiva Fastbet tarjoaa uusille suomalaisille pelaajille 50€ bonusrahaa täysin vailla kierrätysvaatimuksia! Bonus vapautetaan 5€ per pelattu 100€. Klikkaa erinomainen etu talteen alta.

H-lohko kolmen kauppa?

Vuoden 2020 jalkapallon EM-kisojen karsinnoissa eletään kriittisiä hetkiä. H-lohkossa tällä hetkellä kolme joukkuetta on ylitse muiden. Ranska mennee menojaan, mutta Turkin ja Islannin kyytiin ehtiäkseen Albanian olisi tiistaina otettava jälkimmäiseltä täysi potti. Reykjavikin ottelun perusteella Albanialla on tähän täydet saumat.

Albanian lauantainen tappio Ranskalle oli odotettu, mutta samalla ero kasvoi sellaiseksi että kotitasureilla ei enää pitkälle pötkitä. Voitot Moldovasta ja Andorrasta tulivat rutiinilla, mutta lohkon isoja joukkueita Albania ei ole pystynyt kaatamaan. Joukkue on kuitenkin Islannin tapaan selvästi parempi kotikentällään, joten nyt olisi paikka iskeä.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
3.20
3.25
2.40
3.10
3.20
2.35
3.15
3.26
2.40

Islanti vaikeuksissa matkapeleissä

Edellisissä EM-kisoissa säväyttänyt Islanti on kaukana suuruutensa ajoista. Silti viikingit ovat ihan kelpo asemissa lohkossa. Helpon ohjelman myötä kasassa on neljä voittoa ja vain yksi tappio, millä irtoaa tällä hetkellä kolmas sija. Joukkue on kuitenkin vieraissa ollut todella selvästi heikompi kuin kotiotteluissaan, eikä vierailu Albaniaan ole sieltä helpoimmasta päästä.

Joukkueet kohtasivat aiemmin karsinnoissa Reykjavikissa. Tuolloin nähtiin todella tasainen ja varovainen ottelu, jossa kumpikaan ei ollut erityisen vaarallinen. Kun nyt siirrytään Albaniaan, on vaikea nähdä miten Islanti yhtäkkiä olisi oleellisesti parempi jotta kertoimien veroinen suosikkiasema olisi perusteltu.

Veikkausvihje: Albania ei häviä

Islannille tasapeli olisi vierasottelusta mainio tulos tiistaina. Albaaneja tasuri ei tyydytä, joten isännät joutuvat ainakin hieman aiempaa aktiivisemmin hakemaan voittoa. Mitään hurlumheitä on silti turha odottaa. Lähtökohdat ovat todella tasaiset, joten selvästi parhaat pelivalinnat löytyvät Albanian puolelta. Fastbetin hieno kerroin 2.24 dnb-vaihtoehdolle on tiistain helmi.

fastbet vedonlyönti


Comments