Veikkausvihje

Koripallon MM-kisoissa vuorossa ovat puolivälierät. Suurin mestarisuosikki USA kohtaa keskiviikkona Ranskan. Vastakkain ovat kaksi kenties turnauksen parhaiten puolustavaa joukkuetta, joten kovien panosten matsissa tuskin mitään ilotulitusta nähdään. Alle 164.5 pistettä nostetaan peleihin Coolbetin kovalla kertoimella 1.89.

Ei vielä tiliä Coolbetilla? Talleta 10€ / pelaa 50€ tai tuplaa ensimmäinen talletuksesi 150€ asti! Nappaa etusi talteen alta.

Koripallon MM-kisoissa jäljellä on kahdeksan parasta maata, joten helppoja otteluita ei ole jäljellä. USA on tottakai suuri suosikki Ranskaa vastaan, mutta ilmaiseksi se ei mitalipeleihin tule tietään raivaamaan. Ranska on osoittanut jälleen, että se on erittäin laadukas joukkue vaikka odotukset eivät ihan katossa ennen kisoja olleetkaan.

USA on suoriutunut kisoissa odotetusti tappioitta, mutta ei jenkkien tekeminen mitenkään erityisen vakuuttavaa ole ollut. Turkki oli lähellä yllätystä alkulohkossa, mutta sittemmin meno on parantunut. Erittäin lyhyellä valmistautumisajalla kisoihin tullut joukkue odotetusti kuitenkin nostaa tasoaan turnauksen edetessä, mikä on hyvä merkki kolmannen perättäisen maailmanmestaruuden jahdissa.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
nordicbet logo
1.22
-
4.35

Ranska hävisi niukasti Australialle jatkolohkon viimeisen ottelun. Tämä tiesi mahdollisimman hankalaa vastusta puolivälieriin. Edellisissä MM-kisoissa Ranska nappasi pronssia ja mitalin kirkastaminen vaatisi jättiyllätystä ensin puolivälierässä. Ranskalla on kuitenkin valtavasti taitoa Rudy Gobertin, Nicolas Batumin ja Evan Fournierin johdolla, joten täysi mahdottomuus edes voitto ei ole.

USA ja Ranska ovat olleet yhdessä Serbian kanssa turnauksen tähän asti parhaiten puolustavia joukkueita. Kun vielä kyseessä on turnauksen ensimmäinen tulos tai ulos -tyylinen matsi, panokset ovat katossa. Näistä lähtökohdista ottelun pisteodottama on mielestämme selvästi kertoimia matalampi. Todennäköisin lopputulos onkin USA:n muutaman pinnan voitto ja pistemäärän jääminen noin 160 haminoihin.

Paras pelivalinta on alle 164.5 pistettä Coolbetin huippukertoimella 1.89. Emme yllättyisi jos linja tippuisi ottelun alkua lähestyttäessä parilla pinnalla, joten suosittelemme nappaamaan kohteen talteen välittömästi.


Comments