Veikkausvihje

Jokerit pelaa kauden ensimmäisen vierasottelunsa, kun keskiviikkona Tsherepovetsissa vastaan asettuu Severstal. Haaste on kaikkea muuta kuin helppo, työteliäs ja taisteleva Severstal pitää useimmat ottelunsa tasaisina ja vähämaalisina. Alle 5 maalia on hieno kohde myös vedonlyöntiin, parhaan kertoimen 1.98 tarjoaa Fastbet.

Uusi asiakas? Ilman rekisteröitymistä toimiva Fastbet tarjoaa uusille suomalaisille pelaajille 50€ bonusrahaa täysin vailla kierrätysvaatimuksia! Bonus vapautetaan 5€ per pelattu 100€. Klikkaa erinomainen etu talteen alta.

Jokereille avausvoitto lauantaina

Jokerit avasi vihdoin kolmannessa kotiottelussaan myös voittotilinsä tämän kauden osalta. Nihkeiden Avangard ja Ak Bars-matsien päälle 7-2 voitto Dinamo Riikasta oli varmasti helpottava tulos isännille. Täytyy kuitenkin muistaa, että Dinamo on aivan eri kaliiberin joukkue ja tuo ottelu Jokereiden “kuuluikin” voittaa. Nyt haaste kovenee vieraskentällä.

Dinamoa vastaan Jokerit sai myös kiekollista peliään käyntiin, oikeastaan ensimmäistä kertaa tällä kaudella. Toisaalta Dinamo oli odotuksiin nähden yllättävän vaisu, Latvian ylpeyden hyvä alku ei vieraiden pelissä näkyny mitenkään. Jokerit ratkaisi pelin ylivoimalla, joten seitsemässä tehdyssä maalissa on myös reilusti satunnaisuutta mukana. Narripakan tekeminen on vielä kaukana valmiista.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
4.05
4.30
1.74
4.05
4.30
1.74
4.10
4.30
1.70

Severstal vastassa vierasavauksessa

Jokerit pelaa keskiviikkona kauden ensimmäisen vierasmatsinsa kolmen kotiottelun päälle. Vastaan asettuu Severstal, joka on viime vuosina ollut helsinkiläisille otollinen vastus. Viime kaudella Jokerit voitti kaikki joukkueiden kuusi kohtaamista. Tällä kaudella joukkueet iskevät yhteen neljästi.

Severstalin kauden avaus on ollut todella hankala. Vastaan ovat tulleet ennen Jokereita Avtomobilist, Metallurg, Avangard ja TsSKA. Kasassa on kolme pinnaa, mikä on ihan kelpo saalis. Ensimmäisen kotiottelunsa Severstal pelasi maanantaina TsSKA:a vastaan, tuloksena 0-4 tappio.

Severstal on Andrei Razinin johdolla yksi potentiaalisista parantajista tälle kaudelle. Joukkue on yksi sarjan nuorimpia ja vailla suurta tähtiloistoa. Samalla varsinkin kotonaan Severstal pelaa todella vauhdikasta ja taistelevaa lätkää. Suuremmat saavutukset tuskin ainakaan vielä tälle kaudelle osuvat, mutta yksittäisissä otteluissa joukkue kiusaa parhaimmillaan ketä tahansa.

Veikkausvihje

Jokerit sai edellisottelussa koneitaan käyntiin, mutta keskiviikkona on tarjolla jälleen potentiaalisesti nihkeä vierasmatsi. Severstal ei ole helppo vastus ja mielestämme edellismatsin maalijuhliin on ylireagoitu. Alle 5 maalia otetaan kupongille Fastbetin hienolla kertoimella 1.98.

fastbet vedonlyönti


Comments