Veikkausvihje

Suomi aloittaa lentopallon EM-kisat torstaina Pohjois-Makedoniaa vastaan. Suomi on vaikeasta kesästä huolimatta ottelun suuri suosikki ja paras valinta vedonlyöntiin onkin puhdas 3-0 voitto. Huomionarvoista on, että kohde kannattaa ottaa paremmalla kertoimella peleihin nimenomaan aasialaisten tasoitusten puolelta 3-0 tuloksen sijaan. Tälle vaihtoehdolle Suomi -2.5 erää NordicBet tarjoaa mahtavaa kerrointa 2.65.

Ei vielä tiliä? NordicBet on suomalaisten kestosuosikki. Alkuun pääset hienolla 170€ tervetuliaispaketilla. Klikkaa etusi talteen alta.

EM-kisat käyntiin vaikeasta tilanteesta

Suomi aloittaa lentopallon EM-kisat torstaina Pohjois-Makedoniaa vastaan C-lohkossa. Heti avausottelussa panosta piisaa, sillä Pohjois-Makedonia olisi voitettava. Suomi on ollut harvinaisen heikko jo pitkään, mutta kyllä tasoero ensimmäistä EM-turnaustaan pelaavaan Pohjois-Makedoniaan on kaikesta huolimatta huomattava. Pohjois-Makedonia on etukäteen turnauksen heikoin joukkue.

Tuomas Sammelvuolta maajoukkueen päävalmentajan paikan perineen englantilaisen Joel Banksin alku joukkueen peräsimessä ei totisesti ole ollut helppo. Tappiot ovat seuranneet toistaan ja syitä on ollut useita. Kisoja kohti mentäessä otteet ovat kuitenkin parantuneet ja itse kisoissa käytettävissä on myös jälleen hyvä kokoonpano.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
nordicbet logo
1.24
-
3.75
1.24
-
3.70

Avausottelu on myös henkisesti erittäin tärkeä Suomelle. Kuuden joukkueen lohkosta neljä parasta menee jatkopeleihin. Etukäteen ainoastaan juuri Sammelvuon valmentama Venäjä on selvästi Suomea edellä, kuuluuhan itänaapuri turnauksen kuumimpien suosikkien joukkoon. Myös kotiyleisönsä edessä pelaava Slovenia on kova joukkue, mutta ainakin Valko-Venäjä pitäisi avausottelun lisäksi kaatua helpohkosti. Turkin kaataminen vaatii jo parempaa esitystä kuin viime aikoina on nähty.

Suomea matkustaa paikanpäälle kannustamaan reilut parituhatta fania, joten tunnelma on suomalaisittain taattu. Henkisestä tiukassa paikassa tällaistakaan pientä etua ei kannata täysin jättää huomiotta.

Veikkausvihje: Suomi palaa tasolleen

Avausottelun lähtökohta on varsin selkeä. Pohjois-Makedonia koittaa tehdä kaikkensa häiritäkseen Suomen pelaamista. Jos Suomi pääsee edes lähelle omaa hyvää tasoaan, yhdenkään erän menettäminen ei ole todennäköistä. Heikot valmistavat ottelut ovat myös nostaneet Suomen kertoimia mukavasti. Suomi -2.5 erää kelpaa mainiosti torstain peleihin NordicBetin kärkikertoimella 2.65.

nordicbet talletuksen tuplaus


Comments