Veikkausvihje

Derby ja Cardiff aloittavat uuden Championshipin kierroksen perjantain ottelullaan. Kummankaan potentiaalisen menestyjäkandidaatin kausi ei ole alkanut ruusuisesti, eikä suosikin löytäminen ole perjantaina helppoa. Ehkäpä Pässit hienoisen edun ansaitsee, mutta kahden tuskaisen joukkueen otteluun risti on erinomainen lähtökohta, varsinkin kun Mr Green tarjoaa tasapelillä mahtavaa kerrointa 3.45.

Ei vielä tiliä Mr Greenillä? Vihreä herrasmies tuplaa ensimmäisen vetosi voitot, jopa 200€ asti! Klikkaa ohittamaton tarjous talteen alta.

Suurseurat vastakkain

Sekä Derby että Cardiff lähtivät molemmat kauteen suurin odotuksin. Tälle tasolle kovien joukkueiden kausi on kuitenkin alkanut varsin ohdakkeisesti. Uusi kausi on toki vasta lapsenkengissään, mutta nähdyn perusteella molemmilla joukkueilla on vielä paljon kehitettävää pelaamisessaan. Se ei toki yhtään vähennä sähköä perjantaina, kun kaksi potentiaalista nousupaikoista taistelevaa ryhmää iskee yhteen Pride Parkilla.

Derby on loistavan viime kauden jälkeen ollut kohmeessa. Uusi manageri Phillip Cocu ei ole vielä päässyt kertaakaan tuulettamaan kotivoittoa. Avausvoitto vieraissa Huddersfieldistä oli vahva esitys, mutta sen jälkeen meno on tahmannut. Pässien puolustukseksi on kuitenkin todettava, että myös ohjelma on ollut hankala.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
mr green logo
2.50
3.45
2.85
2.50
3.40
2.85
2.50
3.35
2.80

Cardiff kyntää matkoilla

Viime kaudella Valioliigassa pelannut Cardiff on ollut täysin päinvastainen tapaus. Kotona on kulkenut, mutta vierasottelut ovat olleet täyttä myrkkyä. Myös ero ylipäänsä pelaamisen tasossa on ollut yllättävän suuri siirryttäessä pois Walesin nummilta. Jos ei Derbyllä ole vielä kotivoittoa, Cardiff puolestaan on joutunut tyytymään yhteen vaivaiseen tasuripinnaan matkapeleistään.

Neil Warnock katseli vierestä kun joukkueen verkkoon tehtiin kahdessa ensimmäisessä vieraspelissä huimat kuusi maalia. Blackburnia vastaan pistettiinkin sitten liinoja kiinni ja tuloksena oli maaliton tasuri. Eiköhän myös perjantaina kokenut manageri lähde varsin varovaisella taktiikalla liikkeelle, mikä nostaa jälleen myös tasapelin todennäköisyyttä.

Veikkausvihje: Matalamaalinen tasuri?

Kotietu antaa Derbylle pienen edun, mutta nähdyn perusteella Pässit eivät missään nimessä voi olla kovin iso suosikki. Kahden alisuorittavan mutta edelleen laadukkaan joukkueen taistossa tuskin montaa maalia nähdään. Pistejako on lähellä ja se nostetaan myös peleihin Mr Greenin hienolla kertoimella 3.45.

mr green vedonlyönti bonus


Comments