Veikkausvihje

SM-liigan avauskierros tarjoaa heti todella mielenkiintoisen paikallisväännön, kun sarjan mielenkiintoisin joukkue Ilves kohtaa Hakametsässä kestomenestyjä Tapparan. Ilves oli jo viime kaudella sarjan väriläiskä ja samaa hyökkäävää ja aktiivista lätkää on luvassa vielä korostetummin tällä kaudella. Luotetaan siihen, että verkot ovat kovilla jo avausmatsista lähtien. Peleihin yli 5.5 maalia Mobilebetin huippukertoimella 2.25.

Ei vielä tiliä? Mobilebet tarjoilee huippuluokan vedonlyöntiä korkeilla kertoimilla. Uusille asiakkaille on tarjolla myös markkinoiden parhaat bonukset, jopa 300€ asti. Klikkaa etusi talteen alta!

Ilves kauden yllättäjä?

Ilves on monissa kausiennakoissa rankattu kauden potentiaalisimmaksi yllättäjäksi. Kuinka paljon nuoren ja huippulahjakkaan joukkueen menestys sitten olisi enää yllätys on toinen kysymys. Hype on kenties mennyt jo hieman ylikin, ei Ilves kuitenkaan ihan tämän hetken mestaruuskertoimien veroinen joukkue ole. Myös heti avausottelussa tupsukorvien kertoimet on vedetty jo varsin alas, Tappara on kaikesta huolimatta ottelun suosikki.

Ilves voi hyvinkin olla kuitenkin tällä kaudella sarjan viihdyttävin joukkue. Karri Kivi peluuttaa luisteluvoimaista ja taitavaa joukkuetta rohkeasti ja aktiivisesti riskejä kaihtamatta, mikä on erittäin tervetullutta korostetun tuloshakuisessa sarjassa. Varsinkin alkukaudesta tämä voi hyvinkin näkyä myös virheinä, harjoitusotteluiden perusteella ainakaan maalipaikoista ei ole Ilveksen otteluissa ollut pulaa kumpaankaan suuntaan.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
2.50
4.10
2.38
2.50
4.10
2.38

Tappara mestaruusjahdissa

Sarjan kestomenestyjä Tappara jäi viime kaudella pitkästä aikaa finaalien ulkopuolelle. Tälläkin kaudella se on kuitenkin yhdessä Kärppien ja HIFK:n kanssa Liigan aivan ehdotonta eliittiä. Kokoonpano vaikuttaa hieman tasapainoisemmalta kuin viime kaudelta ja kokeneiden konkareiden taustalta on nousemassa Ilveksen tapaan myös lahjakkaita nuoria.

Jukka Rautakorpi saa viimeiselle päävalmentajakaudelleen mieluisia vahvistuksia. Patrik Virta, Charles Bertrand ja Tyler Morley ovat tähtiä tähän sarjaan. CHL-pelien perusteella Tappara ei vieläkään ole se luovin ja mielenkiintoisin joukkue sarjassa, mutta huippulaadukas ryhmä se yhtäkaikki on. Kysymysmerkkejä löytyy alakerrasta sekä maalinsuulta, mikä nostaa hienoisesti maaliodottamaa joukkueen otteluissa.

Veikkausvihje: Hakametsässä räjähtävä alku?

Tampereen paikallisottelut ovat pitkästä aikaa lähes kaikkien Liigaa seuraavien suuren mielenkiinnon kohteena. Heti avausottelussa on rutkasti sähköä ilmassa, sillä pitkästä aikaa Ilves haastaa Tapparan täysin uskottavasti. Kaikki merkit viittaavat viihdyttävään ja kenties myös maalirikkaaseen avausmatsiin. Yli 5.5 maalia on erinomainen haku Mobilebetin kärkikertoimella 2.40.

mobilebet tarjous bonus vedonlyönti


Comments