Veikkausvihje

Yksi Liigan avauskierroksen mielenkiintoisimmista otteluista käydään perjantaina Lahdessa. Pelicans ja HIFK kohtasivat keväällä sähköisessä pudotuspelisarjassa, jossa HIFK oli lopulta vahvempi. Mielestämme vieraat ovat selvästi valmiimpi ja laadukkaampi myös perjantain avausotteluun ja vieraat kuuluvat myös pelikupongille Coolbetin kärkikertoimella 2.50.

Ei vielä tiliä Coolbetilla? Talleta 10€ / pelaa 50€ tai tuplaa ensimmäinen talletuksesi 150€ asti! Nappaa etusi talteen alta.

Pelicans muutosten kourissa

Lahden Pelicans oli yksi viime liigakauden positiivisista yllätyksistä, olkoonkin että matka katkesi heti pudotuspelien avauskierroksella. Runkosarjassa lopulta jopa kolmanneksi noussut joukkue on kuitenkin uudistunut tälle kaudelle varsin railakkaasti. Erityisesti alakerta aiheuttanee päävalmentaja Ville Niemiselle kauden mittaan runsaasti uusia harmaita hiuksia.

Pelicans menetti viime kauden joukkueesta tukun kärkipelaajia à la Oliwer Kaski, Hynek Zohorna ja Jesse Saarinen. Myös molemmat viime kauden maalivahdit vaihtoivat maisemaa. Kokoonpano on edelleen melko laadukas ja Tomi Karhunen laadukas ykkösvahti, mutta mielestämme Pelicansin osalta alkukaudesta on aivan liikaa kysymysmerkkejä.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
2.43
4.10
2.45
nordicbet logo
2.55
4.25
2.39

HIFK kenties suurin mestarisuosikki

Kokoonpanon ja tähän asti kaukalossa nähdyn perusteella HIFK on koko Liigan kenties suurin mestarisuosikki. Joukkue on vahvistunut viime kaudesta selvästi ja tällä kaudella marssijärjestys on selvä heti alusta asti myös penkin takana. Jarno Pikkarainen hakee liigamenestystä sarjan kalleimmalla joukkueella, jolle mestaruus on ainoa järkevä tavoite.

HIFK on vahvistunut kaikilla keskeisimmille osa-alueilla. Frans Tuohimaa on lähtökohtaisesti ykkösvahti, Otto Paajanen ykkössentteri ja puolustuskin on loistavasti roolitettu. Varsinaisia heikkouksia HIFK:n osalta on tällä hetkellä vaikea löytää, joskin “Stadin Kingit” ovat aina olleet hyviä ajautumaan kriiseihin hyvistäkin lähtökohdista. Valmistavien otteluiden perusteella homma on kuitenkin tällä hetkellä hienosti kuosissa.

Veikkausvihje: HIFK niskan päällä?

HIFK on materiaalinsa puolesta parempi ja alkukauden perusteella myös valmiimpi uuteen kauteen. Vedonlyöntikertoimissa ottelu on nähty täysin tasaiseksi, mutta kyllä meidän mielestämme HIFK pienen suosikkiaseman ansaitsee myös Isku Areenalla. Coolbet tarjoaa HIFK:lle kärkikerrointa 2.50, joka nostetaan perjantain peleihin mukaan.


Comments