Veikkausvihje

Valioliiga palaa maaottelutauolta Liverpoolin ja Newcastlen matsilla lauantaina iltapäivällä. Tasoitus on melko iso, mutta tasoero on vielä isompi. Pool -2.5 maalia nostetaan peleihin NordicBetin kärkikertoimella 2.31.

Ei vielä tiliä? NordicBet on suomalaisten kestosuosikki. Alkuun pääset hienolla 170€ tervetuliaispaketilla. Klikkaa etusi talteen alta.

Pöytä katettu sarjakärjelle

Liverpool on Valioliigan ainoana joukkueena puhtaalla pelillä, kun sarja palaa maaottelutauolta. Saldo pysyy suurella todennäköisyydellä puhtaana myös lauantaina, kun vasta yhden ottelun voittanut Newcastle saapuu kylään Anfield Roadille. Pool murskasi Burnleyn ennen taukoa ja on nyt pelannut huimat 40 perättäistä ottelua tappiotta kotikentällään.

Jürgen Klopp selvisi maaotteluista ilman loukkaantumisia, joten Pool pääsee lähes optimikokoonpanolla otteluun. Ykkösvahti Alisson sekä Naby Keita ja Nathaniel Clyne jatkavat toki sivussa, mutta siinä ei ole isännille mitään uutta. Klopp lähtenee samalla avauskokoonpanolla liikkeelle, millä joukkue voitti Burnleyn vakuuttavasti vieraissa.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
nordicbet logo
1.16
9.10
21.00
mobilebet logo
1.15
8.50
21.75
1.13
9.00
21.00

Harakoilla vaikeaa

Newcastlen kaudesta odotettiin haastavaa ja siltä alku tosiaan on näyttänyt. Steve Brucen joukkue voitti kuitenkin yllättäen Tottenhamin vieraissa, mikä hieman laskee painetta konkarimanagerin harteilla. Myös todella pitkä loukkaantumislista alkaa hieman lyhentyä, mutta edelleen vierailla on puolenkymmentä runkomiestä telakalla.

Myös Bruce lähtenee samalla, erittäin puolustusvoittoisella, taktiikalla ja miehistölle liikkeelle, jolla joukkue pelasi ennen kansainvälistä taukoa. Joelinton on yksinäisenä kärkenä ja kymmenen muuta pelaaja koittaa turhauttaa Poolin makaamalla pallon alla. Nykyvireistä Poolia vastaan on vaikea nähdä, miten Harakat kuivin jaloin lauantaista selviäisivät.

Veikkausvihje: Helppo kotivoitto?

Paljon tämän isommaksi ei tasoero tämän kauden Valioliigassa enää venähdä. Liverpool on hirmuisessa iskussa, kun taas Newcastle ottaa vastaan ottelusta toiseen. Vieraiden bussi voi kestää aikansa, mutta reilu kotivoitto on lopputuloksista selvästi todennäköisin. Vähintään kolmen maalin ero nähdään noin joka toinen kerta, joten NordicBetin kärkikerroin 2.31 vaihtoehdolla Pool -2.5 on hieno pelivalinta.

nordicbet talletuksen tuplaus


Comments