Veikkausvihje

Viikonlopun Valioliigakierroksen etukäteen runsasmaalisin ottelu pelataan lauantain päätteeksi Carrow Roadilla. Mikä parasta, maaliodotus ei kohdistu pelkästään mestarisuosikki Man Cityyn. Otteluun löytyy myös mahtava pelivalinta juuri maalimääristä, molempien onnistuminen vähintään kerran maksaa NordicBetillä hienosti 1.84-kertaa.

Ei vielä tiliä? NordicBet on suomalaisten kestosuosikki. Alkuun pääset hienolla 170€ tervetuliaispaketilla. Klikkaa etusi talteen alta.

Huippumatsi Carrow Roadilla

Manchester City on jättimäinen suosikki lähes kaikilla mittareilla lauantaina Norwichin kotistadionilla. Canaries on kuitenkin jo näyttänyt, että se ei lähde peruuttelemaan tai tinkimään peli-identiteetistään edes sarjan absoluuttisia huippujoukkueita vastaan. Tiedossa onkin huippuviihdyttävä ja mielenkiintoinen ottelu, jossa maaliverkot tullevat olemaan kovilla.

Norwich avasi kauden Liverpoolin vieraana 4-1 tappiolla. Samalla esitys oli erittäin ennakkoluuloton ja jotain samanlaista on tiedossa myös lauantaina. Viimeksi joukkue hävisi kotonaan 2-3 Chelsealle ja ennen maaottelutaukoa 2-0 West Hamille vieraissa. Jälkimmäisessä ottelussa myös kärkimies Teemu Pukki oli poikkeuksellisesti melko vaisu.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
nordicbet logo
23.00
10.00
1.14
18.00
9.50
1.14
19.25
9.50
1.14

Vauhdikas matsi Cityn komennossa?

Man City on menettänyt kauden aikana pinnoja kerran, todella epäonnisessa kotitasurissa Tottenhamia vastaan. Sarjan suurin mestarisuosikki pääsee myös lauantaina loistavista asemista otteluun. Epäselvyydet liittyvät lähinnä alakertaan, jossa John Stonesin pelikuntoa tarkkaillaan todennäköisesti pitkälle lauantaihin ja Aymeric Laporte on pitkään sivussa.

Cityn hyökkäys puolestaan luo tilanteita liukuhihnalta. Melko avoimin kortein pelaava Norwich on vieraiden tarkoitukseen täydellinen vastus, City pystyy repimään isäntien pakan auki niin hitaalla rakentamisella kuin tappavilla vastaiskuillakin. Vieraiden osalta isoin kysymys lauantaina onkin, kuinka monta kertaa Pep Guardiolan miehistö verkkoja heiluttelee.

Veikkausvihje: Myös Norwich osuu?

Etukäteen Cityn onnistuminen maalinteossa on lähes varmaa. Myös iloisesti pelaava Norwich on mielestämme selvästi kertoimia todennäköisemmin mukana maalisarakkeessa, joukkue hyökkää riittävän laadukkaasti haavoittaakseen myös Cityä. Molempien onnistuminen vähintään kerran on loistava pelikohde NordicBetin kärkikertoimella 1.84.

nordicbet talletuksen tuplaus


Comments