Veikkausvihje

Los Angeles Rams ja New Orleans Saints kohtaavat NFL-kierroksen kuumimmassa ottelussa. Kaksi aivan eliittiluokan hyökkäysjuggernauttia sekä kyseenalaiset puolustukset tietävät melkoista ilotulitusta. Yli 52 pistettä nostetaan peleihin Fastbetin kärkikertoimella 1.93.

Uusi asiakas? Ilman rekisteröitymistä toimiva Fastbet tarjoaa uusille suomalaisille pelaajille 50€ bonusrahaa täysin vailla kierrätysvaatimuksia! Bonus vapautetaan 5€ per pelattu 100€. Klikkaa erinomainen etu talteen alta.

Viime kauden konferenssifinaalin uusinta

Kierroksen isoin ottelu on voittajan suhteen täysin ympäripyöreä tapaus. Ehkä kotietu Ramsista pienen suosikin etukäteen tekee, mutta siltä osin hyviä pelikohteita on vaikea löytää. Sen sijaan pistemääristä on tarjolla loistavaa pelattavaa.

Tähtiloistosta ei tässä kapinassa hyökkäysten puolelta ole puutetta. Isäntien pelinrakentaja Jared Goff pääsee käyttämään kaikkia kolmea tähtilaituriaan, kun kolmikko Cooper KuppBrandin CooksRobert Woods on jälleen ehjänä. Tähän kun lisätään erinomainen juoksupeli vahvan hyökkäyksen linjan takaa, Ramsin pysäyttäminen on lähes mahdotonta.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.83
-
2.05

Avausottelussa Rams ei vielä hyökkäyssuuntaan vakuuttanut, mutta sama trendi oli havaittavissa jo viime kaudella. Joukkue on kuin eri planeetalta kotonaan, joten eiköhän sunnuntaina nähdä jälleen räjähtävää pässihyökkäämistä.

Ei Saints paljon pekkaa pahemmaksi jää hyökkäyspelin osalta. Legenda-QB Drew Brees pommittaa Ramsin takakentälle palloja kohden Michael Thomasia ja Alvin Kamara juoksee sekä koppaa palloja keskushyökkääjän tontilta todella laadukkaasti. Myös Saintsin osalta hyökkäyksen pysäyttäminen on helpommin sanottu kuin tehty.

Tähän yhtälöön kun lisätään molempien joukkueiden keskimääräistä hieman heikommat puolustukset varsinkin heittopelin osalta, saadaan kasaan sellainen soppa jossa tuskin pisteitä tulee sunnuntaina pulaa. Tältä puolen löytyvät myös parhaat kohteet vedonlyöntiin.

Veikkausvihje: Pisteitä sataa

Yli 52 pinnaa on selvästi yli kerran kahdesta osuvana mahtava kohde Fastbetin kärkikertoimella 1.93. Linjan nouseminen pinnalla tai parilla ei yllättäisi lainkaan, joten suosittelemme nappaamaan kohteen talteen välittömästi.


Comments