Veikkausvihje

Kaksi eilen tappion kärsinyttä joukkuetta kohtaa Liigan toisessa ottelussa lauantaina Raumalla, kun Lukko isännöi Ilvestä. Hype Ilveksen kohdalla on mennyt hieman yli, kyllä Lukko kotonaan suosikin viitan ansaitsee. 888sport tarjoaa raumalaisten voitosta mahtavaa kerrointa 2.50, joka nostetaan lauantain liigavihjeeksi.

Ei vielä tiliä? 888sport uudisti bonuksensa! Nyt tarjolla on mukava 100%/100€ todella helpolla kierrätyksellä. Klikkaa tili auki alta!

Tappiot avausotteluista

Molemmat joukkueista avasivat kautensa tappiolla paikallisotteluissa. Tosin Lukon kohdalla paikallisottelu on syytä pistää lainausmerkkeihin, sillä Poriin on kuitenkin hieman matkaa. Yhtäkaikki, vastakkain lauantaina on kaksi nälkäistä ja laadukasta joukkuetta.

Ilves oli mukana tähän asti viihdyttävimmässä liigamatsissa. Tappara oli lopulta Hakametsän herra numeroin 5-4, mutta ilonaiheita oli tupsukorvillakin. Nuoret tulokkaat kaksi maalia iskeneen Lassi Thomsonin johdolla osoittivan välittömästi kuuluvansa Liigaan. Toisaalta nuori joukkue oli omassa päässä jatkuvasti vaikeuksissa, vääntövoimaa ja kiekotonta kovuutta joukkueesta ei vielä liikaa löydy.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
2.50
4.00
2.38
2.40
4.20
2.50
2.40
4.15
2.45

Hieman samanlainen oli myös Lukon avaus Ässiä vastaan. Ihan parhaimpaansa Lukko ei puolustuspäässä yltänyt, tosin on myös todettava että Ässät iski harvoista paikoistaan maalit todella kovalla prosentilla. Paikkoja voittoon asti oli myös Lukolla, niistä vaan ei kiekkoja laitettu sisään.

Lukko suosikki tasavahvojen taistossa?

Ilves on ollut lähes kaikkien huulilla viime viikot. Tuntuukin, että hype on tupsukorvien osalta mennyt jo yli. Jalkeilla on vauhdikas ja kaikella tavalla erittäin “seksikäs” joukkue. Silti on muistettava, että joukkue on myös erittäin nuori ja kokematon. Ilves voi hyvin olla keväällä yksi menestyjistä, mutta vielä ei ole sen aika. Kokenut ja vahva Tappara pyöritteli eilen peliä lähes miten tahtoi Ilveksen päädyssä ja Lukolla on täydet saumat pörrätä kotonaan samaan tahtiin.

Vedonlyöntikertoimissa puntit on saatu etukäteen täysin tasan. Mielestämme tämä ei ole perusteltua, laadukas Lukko ansaitsee kyllä kotonaan suosikkiaseman itselleen. Nostetaan siis peleihin kotivoitto, jolle 888sport tarjoaa todella muhkeaa kerrointa 2.50.

888 banneri talletusbonus 100€


Comments