Veikkausvihje

Watford lähtee sunnuntain paikallisotteluun Arsenalia vastaan uusin voimin, kun Quique Sanchez Flores palaa vetovastuuseen Vicarage Roadilla. Managerin vaihdolla on tavannut olla ainakin hetkellinen piristävä vaikutus, eikä Hornets vailla mahdollisuuksia muutenkaan ole sunnuntaina. Haetaan pientä yllätystä ja isäntien voittoa Betssonin mahtavalla kärkikertoimella 3.75.

Ei vielä tiliä Betssonilla? Alkuun pääset mukavalla 100€ talletusbonuksella, klikkaa etusi talteen alta.

Watford tuttuun komentoon

Javi Gracia oli vedonlyöntitoimistojen suosikki Valioliigan ensimmäiseksi poispotkituksi manageriksi heti kauden alusta asti. Watford ei ole tunnettu pitkäjänteisyydestään tässä asiasssa. Tällä kertaa tappiot Brightonille, Evertonille ja West Hamille olivat seurajohdolle liikaa ja Gracia sai lähteä. Quique Sanchez Flores oli vapaana ja tuttu manageri oli helppo valinta korvaajaksi.

Watford on materiaalinsa puolesta selvästi tuloksiaan parempi joukkue. Viime kaudella Hornets oli paikoin loistava, joskin isossa kuvassa tasaisuutta uupui. Myös tällä kaudella Watfordilla on materiaalin puolesta laadukas ryhmä jalkeilla, erityisesti hyökkäyssuuntaan on syytä odottaa paljon nähtyä parempaa.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
betsson logo
3.75
3.75
2.04
3.65
3.70
2.02

Arsenalille toinen tappio?

Arsenal aloitti kauden vahvasti, mutta sittemmin tahti on laantunut. Toki vastuskin on ollut viime otteluissa kovempaa luokkaa, tappio Liverpoolille tai tasuripinna Tottenhamilta eivät missään nimessä olleet yllättäviä tuloksia. Erityisesti virheet puolustuspäässä ovat olleet leimaavia Gunnersille, jonka vahvuudet löytyvät ehdottomasti hyökkäyspäästä.

Arsenal oli viime kaudella erittäin heikko vierailija ja samasta on ollut viitteitä alkukaudesta. Vaikka matka läpi Lontoon ei ole erityisen pitkä, Gunnersin suoritustaso on perinteisesti kaukana parhaasta kun ollaan poissa Emiratesilta. Nyt vastassa on vielä uuden managerin kanssa nousua hakeva nälkäinen joukkue, joten Gunners joutunee haluamaansa enemmän puolustuskannalle.

Veikkausvihje: Arvo isäntien puolella

Watfordin surkea alku on syönyt luottamusta joukkueen tekemiseen rotan lailla. Emme kuitenkaan vetäisi liian hätäisiä johtopäätöksiä. Watford on edelleen laatujoukkue ja uuden managerin alaisuudessa voi hyvinkin löytää ainakin hetkellisen nosteen. Kotivoitto nostetaan vihjeeksi Betssonin hienolla kertoimella 3.75.


Comments