Veikkausvihje

Valioliigan kierros päätetään maanantaina Villa Parkilla. Nousija Aston Villa on kovan paikan edessä, sillä West Ham alkaa päästä tasolleen ja se taso ei ole matalalla. Hammers nostetaan myös maanantain vihjeeksi Coolbetin huippukertoimella 2.70.

Ei vielä tiliä Coolbetilla? Talleta 10€ / pelaa 50€ tai tuplaa ensimmäinen talletuksesi 150€ asti! Nappaa etusi talteen alta.

Nousija-Villa vaikeuksissa

Championshipin pudotuspelien kautta tiensä Valioliigaan raivannut Aston Villa on ollut yllättävän heikko alkukaudesta. Todella railakkaasti siirtomarkkinoilla puntia käyttänyt seura ei ole satsauksista huolimatta onnistunut rakentamaan laadukasta joukkuetta. Dean Smithin miehistö onkin neljän kierroksen jälkeen sarjan kellarissa, vieläpä aivan ansaitusti peliesitysten perusteella.

Villan tapaus todistaa jälleen kerran, että pelkkä rahan viljely siirtomarkkinoilla ei takaa onnea. Joukkue on paperilla alempaa keskikastia, mutta ainakaan vielä ei ole näkynyt mitään merkkejä nimenomaan toimivasta joukkuepelaamisesta. Villa Parkilla pitäisi kairata paljon pinnoja, jotta kohtalona ei olisi ajautua heti nousun jälkeen riipivään putoamistaisteluun. Juuri nyt mikään ei viittaa Villan nousuun taulukossa, esitykset ovat olleet juuri tulosten kaltaisia.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
2.70
3.60
2.65
2.70
3.60
2.60

Hammers tekee nousua

Myös West Ham vahvisti rivejään kesän aikana. Erona kotijoukkueeseen on vahva runko, jolla on rutkasti kokemusta pääsarjatasolta. Asian merkitystä ei kannata väheksyä. Avausottelu Man Cityä vastaan oli karmea, mutta sittemmin Hammers on napannut aivan ansaitusti seitsemän pinnaa kolmesta ottelusta.

Sebastian Hallerin johdolla West Ham on hyökkäyssuuntaan selvästi isäntiä vaarallisempi. Kun myös pitkästä aikaa terveenä oleva Andriy Yarmolenko tuntuu kääntäneen kelloja muutaman vuoden taaksepäin, manageri Manuel Pellegrini on saanut mukavasti lisää vaihtoehtoja joukkueensa pelaamiseen.

Veikkausvihje: Hammersin marssi jatkuu

Vedonlyöntikertoimissa ottelu on etukäteen nähty täysin tasaiseksi. Mielestämme tämä on räikeä virhe, sillä West Ham on joukkueista selvästi parempi sekä myös huomattavasti valmiimpi pelillisesti. Vieraat nostetaan peleihin Coolbetin mahtavalla kertoimella 2.70.


Comments