Veikkausvihje

Jokerit jatkaa vieraskiertuettaan Pietariin, jossa vastaan asettuu kivikova SKA. Ottelussa on erittäin vahva runsasmaalisuuden tuoksu, paras pelivalinta onkin yli 5.5 maalia Fastbetin huippukertoimella 2.01.

Uusi asiakas? Ilman rekisteröitymistä toimiva Fastbet tarjoaa uusille suomalaisille pelaajille 50€ bonusrahaa täysin vailla kierrätysvaatimuksia! Bonus vapautetaan 5€ per pelattu 100€. Klikkaa erinomainen etu talteen alta.

 

Kauden ensimmäinen Itämeren Derby

“Rakkaat” viholliset Jokerit ja SKA kohtavat sunnuntaina ensimmäisen kerran tällä kaudella. Molemmat joukkueet ovat aloittaneet kauden vaihtelevasti ja molemmat lähtevät matsiin tappio alla. SKA pelaa kotiotteluiden putkea, kun taas Jokereille sunnuntain matsi on kolmas viiden vieraspelin kiertueella.

Jokerit menetti edellisottelussa 4-1 johdon ja hävisi lopulta Torpedolle jatkoajalla 5-6. Tuo ottelu jatkoi Jokereiden alkukauden teemaa, jossa ainakaan oman pään varjelu ei ole ollut arvossaan. Myös turhat jäähyt ovat leimanneet Lauri Marjamäen joukkueen otteita. Kolikon toisella puolen on kuitenkin erinomainen hyökkäyspeli, joka on nihkeän alun jälkeen asettunut varsin mukavasti uomiinsa. Jokerit on tehnyt kolmeen edelliseen otteluun 16 maalia, mikä on vähintäänkin kiitettävä tahti.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.56
5.20
4.65
1.55
4.90
4.50
1.55
4.90
4.50

SKA aloittanut vaisusti

Pietarin jättiläinen SKA ei ole vielä esiintynyt kaukalossa siihen malliin, mitä suurseuralta on odotettu. Viidestä ottelusta on kasassa kaksi kolmen pisteen voittoa ja toisaalta myös kaksi tappiota. Edellisottelussa tuli lunta tupaan toiselta lännen jätiltä Moskovan TsSKA:lta. Sunnuntaina Pietarin Jääpalatsissa isännillä onkin selvä näytön paikka, kun tuttu kiistakumppani Jokerit tulee kylään.

Suomalaisittain ilahduttavaa on SKA:n suomalaissentterin Jori Lehterän vahva alku. Lehterä on johtanut toista SKA:n tehoketjua laadukkaasti ja viimeistellytkin jo kolmesti. Toisaalta pietarilaistenkaan puolustuspeli ei ole ollut ihan niissä kantimissa, mitä ennen kautta odotettiin. Sunnuntaina ainakin ottelun viihdearvo on kunnossa, vaikka kummankaan joukkueen peli ei vielä lähellekään valmista olekaan.

Veikkausvihje: Maaleja luvassa?

Jokerit on ollut erittäin runsasmaalinen joukkue ja tuskin tämä tilasto sunnuntaina Jääpalatsissakaan muuttuu. Paras pelivalinta on yli 5.5 maalia, jolle Fastbet tarjoaa hienoa kerrointa 2.01.

fastbet vedonlyönti


Comments