Veikkausvihje

Liverpoolin ja Leicesterin ottelu on Valioliigan viikonlopun herkkupala. Eiköhän maaottelutauolle lähdetä todella viihdyttävissä ja todennäköisesti myös maalirikkaissa merkeissä. Yli 3.5 maalia nostetaan vihjeeksi Mobilebetin kärkikertoimella 2.55.

Ei vielä tiliä? Mobilebet hemmottelee uusia pelaajia joko 300% / 60€ tai 100% / 300€ ensitalletusbonuksella! Klikkaa huimat tarjoukset auki alta.

Huippuvireiset vastakkain

Liverpool porskuttaa Valioliigan keulilla puhtaalla pelillä. Seitsemän voittoa yhtä monesta ottelusta on sellainen alku, mitä ei olla maailman seuratuimmassa jalkapallosarjassa hetkeen nähty. Mutta hassummin ei ole kauttaan aloittanut myöskään Leicester. Ketut teurastivat edellisessä ottelussa kotonaan Newcastlen 5-0 ja nousivat jo komeasti kolmannelle sijalle.

Liverpoolin osalta viimeiseen otteluun ennen maaottelutaukoa lähdetään tutuista asetelmista. Ykkösvahti Alisson treenaa jo joukkueen mukana, mutta ei vielä ole pelikuntoinen. Joe Gomez saattaa löytää itsensä tuuraamasta Joel Matipia topparin tontilla, mistä on pakko laskea isännille pieni miinus alakerran osalta. Liverpool on voittanut nyt kuusitoista edellistä otteluaan Valioliigassa ja lähtee myös tähän otteluun luonnollisesti suosikkina.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.47
4.65
6.90
1.48
4.85
7.20

Leicesterin tilanne on pykälää mielenkiintoisempi. Joukkue on pelannut varsinkin kotonaan viime ajat aivan loistavaa futista. Vire on ollut selvästi parempi kotona, mutta jos Liverpool jatkaa parissa viime ottelussa nähtyä puolittaista pelaamista alakerrassa, Brendan Rodgersin Leicester voi hyvinkin yllättää Redsin useamman kerran myös lauantaina.

Kokoonpanon suhteen Leicester pääsee jälleen erinomaisesti asemista huippumatsiin. Matty James jatkaa sivussa, mutta James Maddison alkaa olla pelikunnossa. Voi silti olla, että nilkkavammalle annetaan vielä aikaa parantua. Vieraiden iskukyky on yhtäkaikki korkealla tasolla.

Veikkausvihje: Maaleja luvassa Anfieldilla

Liverpoolin ja Leicesterin ottelu on kierroksen mielenkiintoisen ja todennäköisesti myös viihdyttävin. Kahden huippuvireisen joukkueen hyökkääminen on tällä hetkellä sillä tasolla, että myös maaleja on suurella todennäköisyydellä luvassa. Haetaan pientä yllätystä yli 3.5 maalilla ja Mobilebetin kärkikertoimella 2.55.

mobilebet tarjous bonus vedonlyönti


Comments