Veikkausvihje

Veikkausliigassa pelataan sunnuntaina todella massiivinen ottelu, kun sarjakärki KuPS isännöi FC Honkaa. Pinnat ovat molemmille elintärkeitä ja tiedossa on erittäin tasainen matsi. KuPS varmistaisi voitolla mestaruuden, mutta me emme usko Hongan sunnuntaina helpolla taipuvan. Huippuvireinen Honka kelpaa puolen maalin tasoituksella peleihin kovalla kertoimella 1.85, jonka tarjoaa ComeOn!.

Ei vielä tiliä? ComeOn! tarjoaa uusille pelaajille suvereenin tarjouksen. Nappaa 10€ talletuksella huimat 50€ pelirahaa tai tuplaa ensimmäinen talletuksesi 300€ asti.

Veikkausliigan kärkikamppailu

Juuri tämän suuremmiksi eivät panokset voisi kotoisessa Veikkausliigassa nousta. Kaksi kierrosta ennen loppua KuPS on vahvasti kiinni mestaruudessa. Voitto varmistaisi ykköstilan ja tasurikin siihen riittää jos FC Inter jää pisteittä HJK:n vieraana. Jos KuPS jää ilman pisteitä ja Inter ottaa jotain ottelustaan, panosta riittää vielä päätöskierroksella. Panosta on valtavasti myös Hongalla. Todella kovin odotuksin kauteen lähtenyt joukkue tarvitsee vielä pisteitä varmistaakseen mitalin ja siten suoran paikan eurokentille.

KuPS on ollut syksyn mittaan sarjan kovin joukkue ja ansaitsee täysin piikkipaikkansa. Vielä perussarjan jälkeen kuopiolaiset vaikuttivat pieneltä altavastaajalta Interiä tai Ilvestä vastaan mestaruustaistossa, mutta iltojen pimentyessä KuPS on pelannut kauden parasta palloaan. Hieman varjoon on jäänyt se tosiseikka, että myös Honka on ollut todella hienossa vireessä viime kierrokset.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
2.00
3.35
3.75
2.00
3.35
3.75
2.01
3.35
3.65

Hongan pallollinen ja kunnianhimoinen pelitapa otti aikaa toimiakseen, mutta kauden loppua kohden myös tulokset ovat seuranneet parantuneita peliesityksiä. Honka pelaa tällä hetkellä aivan yhtä laadukasta futista kuin KuPS, eikä se materiaalissakaan häviä. Leveyttä ei ole ihan savolaisten malliin, mutta eipä sillä yhden ottelun otoksessa mitään merkitystä olekaan. Voikin hyvin olla, että mestaruus ratkaistaan vastan sarjan päätöskierroksella.

Veikkausvihje: Honka sekoittaa mestaruustaistelua?

KuPS on kertoimien valossa saatu mielestämme liian suureksi suosikiksi sunnuntain otteluun. Ratkaisevan voiton ottaminen ei koskaan ole helppoa, kaikista vähiten huippuvireistä vastustajaa vastaan. Honka ottaa vähintään yhden pinnan matkaansa selvästi yli kerran kahdesta, kova kerroin 1.85 vieraiden puolen maalin tasoitukselle onkin kelpo pelivalinta. Tarjouksen takana on ComeOn!.


Comments