Veikkausvihje

EM-karsintaikkuna on Suomen kannalta huima, ensin vastaan asettuu lauantaina Bosnia kotikentällään ja tiistaina on vuorossa kotiottelu Armeniaa vastaan. Bosnia on kinkkinen vastus vieraissa, mutta isännät joutuvat tuleen ilman ykköstähteään Edin Dzekoa. Tasapeli tyydyttäisi varmasti Markku Kanervaa, joten lopun tasatilanteessa mitään riskejä ei oteta. Tasuri on paras pelivalinta myös vedonlyöntiin, noin kerran kolmesta osuva kohde saa Fastbetilla mahtavan kertoimen 3.25.

Uusi asiakas? Ilman rekisteröitymistä toimiva Fastbet tarjoaa uusille suomalaisille pelaajille 50€ bonusrahaa täysin vailla kierrätysvaatimuksia! Bonus vapautetaan 5€ per pelattu 100€. Klikkaa erinomainen etu talteen alta.

HUOM. Viasat näyttää Bosnia-Suomi -ottelun ilmaiseksi Viafree-palvelussaan. Palvelu on täysin ilmainen, eikä velvoita mihinkään. Pääset rekisteröitymään Viafreehen tästä linkistä

Tekeekö Huuhkajat historiaa?

Huuhkajien kohtalonhetket ovat käsillä! EM-karsintojen J-lohkossa pelaava Suomi on kuuden ottelun jälkeen hienosti toisena 12 pisteellä. Italia menee menojaan lohkon keulilla, mutta takaa tulevat Armenia (9 pistettä) ja Bosnia (7 pistettä) ovat mukavasti perässä. Kreikka on jo pudonnut kelkasta. Jäljellä on Bosnian ja Armenian lisäksi ottelut Liechtensteinia (kotona) ja Kreikkaa (vieraissa) vastaan. Kaikki on siis omissa käsissä, historian ensimmäinen arvokisapaikka on lähellä.

Ensin lauantaina vastaan asettuu Bosnia. Zenican Bilino Polje stadionilla pelattava ottelu on Suomen futishistorian suurin tähän mennessä. Bosnia ei Huuhkajien onneksi ole kuitenkaan missään vaiheessa pelannut läheskään odotetulla tasolla ja nyt kapteeni Dzeko on kaiken lisäksi sivussa. Bosnialla on jonkun verran taitoa, kuten Arsenalin pakki Sead Kolasinac. Kaikkiaan Robert Prosineckin valmentama joukkue on kuitenkin karsinnoissa vaikuttanut varsin tasapaksulta. Armenia möyhensi Bosnian kotonaan ansaitusti 4-2 eikä Huuhkajillakaan ollut Ratinassa kesällä vaikeuksia, 2-0 voitto tuo varmasti uskoa mahdollisuuksiin myös vieraskentällä.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
2.20
3.25
3.60
2.14
3.10
3.85

HUOM. Unibet tarjoaa uusille asiakkaille mahdollisuutta pelata Huuhkajien voittoa huimalla kertoimella 50.00! Uuden tilin tällä huippuedulla saat auki klikkaamalla yltä!

Tappion välttäminen tärkeintä

Mielenkiintoista etukäteen on se, että Suomelle ykkösprioriteetti on tappion välttäminen. Ei Markku Kanerva tietenkään lähde tätä erikseen teroittamaan joukkueelleen. Silti kaikki varmasti tiedostavat, että jos Bosnia pystytään pitämään voitoitta kaikki on entistä vahvemmin omissa käsissä. Huuhkajien kokoonpanolla on paljon spekuloitu, meidän veikkauksemme kallistuu vahvasti puolustusvoittoiseen ryhmitykseen jossa Teemu Pukki jatkaa ainakin paperilla ainoana puhtaana hyökkääjänä.

BETSSON TARJOAA UUSILLE ASIAKKAILLE TEEMU PUKIN MAALISTA KERROINTA 100! KLIKKAA LISÄTIEDOT JA HUIMA ETU TALTEEN TÄSTÄ LINKISTÄ

Lähtökohdat pakottavat Bosnian pelaamaan hieman aiempaa aktiivisemmin. Tämä sopii loistavasti Huuhkajille, joka on karsinnoissa näyttänyt jo moneen otteeseen olevansa tarvittaessa äärimmäisen tiivis paketti ja pystyvänsä toisaalta myös hyödyntämään aukeavat vastaiskut tehokkaasti. Jos ottelu on lopussa tasan, Bosnian on haettava maalia mutta Huuhkajilla riskinottoon ei tuossa tilanteessa ole pienintäkään halua.

https://twitter.com/Huuhkajat/status/1178976599498280960

Veikkausvihje: Tärkeä tasuripinna matkaan?

Dzekon loukkaannuttua Huuhkajien kertoimet ovat olleet hienoisessa laskussa. Bosnia on edelleen ottelun suosikki, mutta ilman talismaaniaan isännät ovat selvästi vaarattomampi nippu. Huuhkajille tasapeli olisi loistava tulos ja Kanerva kääntää varmasti kaikki kivet vieraspisteen eteen. Noin kerran kolmesta osuva risti on hyvä pelikohde Fastbetin huippukertoimella 3.25.

fastbet vedonlyönti


Comments