Veikkausvihje

Saksa ja Argentiina kohtaavat maaottelussa Dortmundissa keskiviikkona. Saksa on pitkästä aikaa varsin hyvässä lyönnissä ja myös kokoonpano tukee vahvasti isäntiä. Usein osuva kotivoitto on loistokohde keskiviikolle Fastbetin edukseen erottuvalla kertoimella 1.83.

Uusi asiakas? Ilman rekisteröitymistä toimiva Fastbet tarjoaa uusille suomalaisille pelaajille 50€ bonusrahaa täysin vailla kierrätysvaatimuksia! Bonus vapautetaan 5€ per pelattu 100€. Klikkaa erinomainen etu talteen alta.

Saksa uuden nousun kynnyksellä?

Saksa kohtaa keskiviikkona legendaarisessa ottelussa Argentiinan Dortmundin Westfalenilla. MM-kisojen klassikko-otteluista tuttu ottelupari on tällä kertaa todella vahvasti kallellaan isäntien suuntaan. Siinä missä kukaan ei oikein tiedä, mihin Argentiinan maajoukkue on menossa ja miten, Saksan sukupolvenvaihdos vaikuttaa juuri nyt erittäin onnistuneelta.

Saksa oli viime vuonna epätyypillisen huono. MM-pettymys ja heikot otteet myös muissa otteluissa olivat jälkikäteen ajatellen täysin ymmärrettäviä myllerryksen keskellä, mutta odotukset Die Mannschaftia kohtaan ovat silti aina kovia. Nyt tilanne vaikuttaa paljon lupaavammalta. Saksalaisjoukkueiden hienot otteet Mestarien liigassa sekä maajoukkueen vahva meno EM-karsinnoissa luo varmasti lisää intoa nuoreen ryhmään.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.83
3.65
4.20
1.78
3.97
4.20
nordicbet logo
1.78
3.80
4.10

Saksalla ei tähän karsintaikkunaan osunut kuin yksi matsi ja sekin on Viroa vastaan. Joachim Löw lähteekin varmasti keskiviikkona vahvalla kokoonpanolla hakemaan tulosta myös Argentiinaa vastaan. Löwin iloksi joukkueessa on jopa ylitarjontaa kuumista pelaajista, joten molempiin otteluihin on tarjolla iskukykyinen ryhmä. Neljästi Tottenhamia vastaan Mestarien liigassa osunut Serge Gnabry, Marco Reus, Timo Werner, Joshua Kimmich, Niklas Sule ja moni muu on tällä hetkellä loistovireessä, joten valinnanvaraa piisaa.

Argentiinan tilanne on aivan toinen. Tähtipelaajista Leo Messi, Angel Di Maria, Sergio Aguero ja Mauro Icardi ovat kaikki sivussa. Myös kaikki River Platen ja Boca Juniorsin pelaajat ovat poissa Copa Libertadores-kiireiden vuoksi. La Albiceleste saa edelleen ihan laadukkaan kokoonpanon jalkeille, mutta vertailussa isäntiin on vain hopeaa tarjolla. Varsinkin alakerran osalta olisimme erittäin huolissamme.

Veikkausvihje: Saksa helppoon voittoon?

Näillä kertoimilla Saksa on itsestäänselvä valinta keskiviikon otteluun. Isännät ovat kaikessa edellä, Fastbetin hieno tarjous 1.83 kotivoitolle onkin syytä hyödyntää myös omissa peleissä.

fastbet vedonlyönti

 


Comments