Veikkausvihje

TPS ja HPK iskevät yhteen liigaottelussa perjantaina Turussa. TPS on pieni suosikki, mutta kahden epävireisen orkesterin taistossa erot ovat äärimmäisen pienet. Kerholla on hyviä muistoja Gatorade Centeristä jo viime kaudelta, eikä vierasvoitto nytkään mikään shokki olisi. HPK nostetaan peleihin Coolbetin muhkealla kertoimella 3.05.

Ei vielä tiliä Coolbetilla? Talleta 10€ / pelaa 50€ tai tuplaa ensimmäinen talletuksesi 150€ asti! Nappaa etusi talteen alta.

Alavireiset vastakkain Turussa

Kaksi hieman alavireisesti tuoreen SM-liigan kauden aloittanutta joukkuetta kohtaa perjantaina Gatorade Centerissä. Molemmat joukkueista ovat keränneet tähän mennessä kymmenen pistettä, TPS ottelun vähemmän pelanneena. Turvallisesti voi sanoa, ettei kummankaan kausi ole lähtenyt liikkeelle erityisen vakuuttavasti.

Molemmilla joukkueilla on myös pelillisesti paljon samaa. Yritystä ei kummaltakaan puutu, mutta varsinkin alakerran kiekollinen peli on puutteellista. Tämä ei sinänsä ole ihme, sillä molemmilta joukkueilta lähti paljon avainpelaajia viime kauden päätteeksi.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
2.16
4.00
2.85
2.15
3.95
2.85

Oma lukunsa on maalivahtipeli. TPS:n Rasmus Tirronen tai kukaan HPK:n tähän asti yrittäneistä maalivahdeista ei ole vielä vakuuttanut. Vieraiden osalta Joona Voutilainen on potentiaalinen ykkösvahti Liigaan, mutta nyt olisi syytä ruveta näyttämään sitä myös koko otteluiden mitassa myös kentällä.

HPK:lla on kuitenkin  yksi selkeä etu puolellaan myös perjantaina. Joukkueen selkeä pelitapa on koko joukkueella paremmin kuin hyvin tiedossa. Vaikka ainakaan alkukaudesta tulokset eivät oikein ole seuranneet, Kerhon tekeminen on hyvin määrätietoista ja paikoin myös laadukasta. Materiaali tuskin riittää uskottavasti mestaruuden puolustamiseen keväällä, mutta tällaisissa otteluissa vahva pelitapa on iso valtti.

Veikkausvihje: Niukka vierasvoitto?

Kahden hieman mollivoittoisesti kautensa aloittaneen joukkueiden välillä ei missään nimessä ole isoa eroa. Mielestämme kertoimet ovatkin hieman vääristyneet TPS:n suuntaan. Ei HPK millään näin suuri altavastaaja ole vieraskaukalosta huolimatta. Nostetaan vihjeeksi Coolbetin mainio kerroin 3.05 vieraille, tarjous poikkeaa mukavasti edukseen.


Comments