Veikkausvihje

Wales ja Kroatia iskevät yhteen EM-karsintojen ottelussa sunnuntaina. Tasainen matsi on etukäteen todella vähämaalinen, usein osuva alle 2.5 maalia onkin pyhän pelien runko 888sportin kärkikertoimella 1.71.

Ei vielä tiliä? 888sport uudisti bonuksensa! Nyt tarjolla on mukava 100%/100€ todella helpolla kierrätyksellä. Klikkaa tili auki alta!

Kiharainen E-lohko

Jalkapallon EM-karsintojen E-lohko on loppusuoralle käännyttäessä kaikkea muuta kuin selvä. MM-kisojen finalisti Kroatia johtaa lohkoa ja on hyvin lähellä paikkaa EM-kisoissa. Slovakia, Unkari ja Wales muodostavat kolmikon, joka ratkaisee suurella todennäköisyydellä toinen kisapaikan kohtalon. Slovakia on kolmikosta tällä hetkellä paikassa kiinni, mutta Walesilla on puolellaan yksi jäljellä oleva ottelu enemmän.

Walesin ja Kroatian ottelusta on lupa odottaa todella tarkkaa ja tasaista koitosta. Kroatia on lohkon parhaiten puolustava joukkue ja kun tiedetään Walesin ongelmat maalinteossa, isännille ei ole todennäköisesti kovin montaa laatupaikkaa sunnuntaina tiedossa. Toisaalta myös Kroatia on ollut hyökkäyssuuntaan paljon vahvempi nimenomaan kotikentällään. Tästä ottelusta hallittu tasapelikin olisi vieraille mainio tulos jatkon kannalta.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
3.10
3.15
2.45
2.90
3.25
2.45
3.00
3.30
2.45

Joukkueet kohtasivat kesäkuussa Kroatiassa. Wales joutui tuossa ottelussa nopeasti altavastaajaksi ja samalla oli pakotettu avaamaan peliään turhan paljon. Lopulta 2-1 kotivoittoon päättynyt ottelu oli kaikesta huolimatta melko tasaista vääntöä ja samaa on tiedossa myös sunnuntaina. Walesin kotietu tasoittaa Kroatian taidollista etumatkaa. Kummallakaan joukkueella ei olisi tätä matsia vara hävitä, mikä näkynee aavistuksen varovaisempana pelisuunnitelmana.

Veikkausvihje: Maalit tiukassa?

Juuri tämän matalamaalisemmaksi ei EM-karsintaottelua etukäteen saa. Wales on todella tiivis ja vähämaalinen ryhmä ja myös Kroatia on vieraskentällä selvästi kotiotteluitaan varovaisempi. Alle 2.5 maalia onkin lähes kaksi kertaa kolmesta osuvana aivan ensiluokkainen runkokohde viikonlopun peleihin. Parhaan kertoimen 1.71 tarjoilee 888sport.

888 banneri talletusbonus 100€


Comments