Veikkausvihje

Kansas City Chiefs kärsi viime viikolla kauden ensimmäisen tappionsa, kun Indianapolis Colts pysäytti tähän asti vahvasti jyränneen hyökkäyskoneen. Texansilla on realistiset mahdollisuudet tehdä sama, vieraiden hulppeat kertoimet ovat erittäin houkuttelevia. Tarjousten helmi on Fastbetin 2.80.

Uusi asiakas? Ilman rekisteröitymistä toimiva Fastbet tarjoaa uusille suomalaisille pelaajille 50€ bonusrahaa täysin vailla kierrätysvaatimuksia! Bonus vapautetaan 5€ per pelattu 100€. Klikkaa erinomainen etu talteen alta.

Chiefs jälleen pulassa Arrowheadilla?

Patrick Mahomesin johtama Chiefs-hyökkäys oli ennen viime viikkoa lähes pysäyttämätön. Colts kuitenkin tylsytti erinomaisella puolustuspelillä Mahomesin aseet lähes täysin. Texans puolestaan asettaa isännille toisenlaisen haasteen, vieraat pääsevät otteluun kauden parhaan esityksen jälkeen. 53-32 voitto Atlantasta oli pelinrakentaja DeShaun Watsonilta johtamalta Texans-hyökkäykseltä melkoinen näytös. Chiefs ei missään nimessä ole puolustuspelillään vakuuttanut, joten vierailla on hyvät saumat jatkaa kuumaa putkeaan.

Isännille päänvaivaa huonon puolustamisen ohelle tuo myös pelinrakenaja Mahomesin kunto. Mies näytti viime viikolla varsin vaatimattomalta loukattuaan nilkkaansa. Mahomes ei täydessä kunnossa ole, mutta pystynee ottelun kuitenkin ainakin aloittamaan. Sanomattakin on selvää että jos tähti-QB joutuu jossain vaiheessa kentän jättämään, isäntien hyökkäämisestä lähtee paljon pois.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.49
-
2.80

Toinen Chiefsin hyökkäyksen ongelmakohta on juoksupeli. Toisaalta Texans juoksee tällä hetkellä palloa loistavasti huippuluokan hyökkäyksen linjan takaa, mikä antaa ottelun hallinnan väkisinkin vieraille. Chiefs ei juoksuhyökkäystä ole pystynyt pysäyttämään koko kautena, eikä siihen oikein tilaisuutta taida tulla sunnutainakaan.

Veikkausvihje: Vierasvoitto realismia

Chiefs kärsi viime viikolla kauden ensimmäisen tappionsa, eikä olisi mitenkään jättimäinen yllätys jos toinen tappio tulisi heti perään. Texans on tällä hetkellä mainiossa vedossa ja pystyy haastamaan Chiefsin aivan täysin molemmin puolin palloa.

Kertoimissa Texansin mahdollisuuksia vähätellään rajusti. Chiefs on mielestämme noin 55% suosikki, joten Texansin kertoimissa on rutkasti ilmaa. Paras tarjous Texansin voitosta löytyy Fastbetiltä, 2.80 on huippuluokan kohde.

fastbet vedonlyönti


Comments