Veikkausvihje

Alkukauden kenties positiivisin yllättäjä Buffalo Sabres isännöi maanantain NHL prime time-ottelussa alavireisesti aloittanutta Dallas Starsia. Stars on kuitenkin edelleen joukkueista huomattavasti parempi ja vieraille on nihkeän alun jälkeen tarjolla myös mahtavia kertoimia. Tarjouksista paras on NordicBetin 2.60.

Ei vielä tiliä NordicBetillä? Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 100€ saakka klikkaamalla alta.

Sabres aloittanut vahvasti

Pitkään niin pelillisessä kuin ulkokiekollisessakin suossa tarponut Buffalo Sabres on lähtenyt uuteen NHL-kauteen räjähtävästi. Sabresin ympärillä oli pientä positiivista värinää jo kauden alla, mutta neljä voittoa ja yksi jatkoaikatappio viidestä ensimmäisestä matsista on silti yllättävän vahva alku. Toki ohjelmakin on ollut melko suosiollinen.

Sabres on alkukaudesta saanut myös pitkästä aikaa apuja myös kärkiosaston ulkopuolelta. Edellisen ottelun Floridaa vastaan ratkaisi Kyle Okposon duunariketju. Kaikesta huolimatta Sabres tarvitsee jatkossakin paljon onnistumisia Jack Eichelilta ja muilta kärkipelaajilta, mikä pudotuspelipaikasta meinataan taistella jatkossakin.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
nordicbet logo
2.40
3.90
2.60
2.48
3.95
2.55
2.45
3.95
2.55

Dallas Starsin kausi on käynnistynyt isäntiin nähden aivan päinvastaisella tavalla. Vain yksi voitto kuudesta ottelusta ei ole lainkaan sitä, mitä loistavan viime kauden jälkeen Texasissa odotettiin. Kausi on kuitenkin vielä todella nuori, eikä epätoivoon ole syytä.

Stars aloittaa Buffalosta neljän ottelun vieraskiertueen, jonka aikana Jim Montgomerylla on selkeä tavoite palauttaa joukkueensa takaisin ruotuun. Ei Stars pelillisesti niin huono ole ollut kuin mitä tulokset osoittavat. Joukkue kuitenkin ottaa liian paljon turhia jäähyjä, mikä osaltaan johtuu toki juuri heikosta alusta ja turhautumisesta. Toisaalta Starsin taitava ylivoima on ollut melkoisessa syväjäässä. Jo näitä asioita parantamalla joukkue on paljon paremmassa kuosissa.

Veikkausvihje: Starsin solmut aukeamassa?

Hieman simppelimpi vieraskiekko voi olla juuri sitä, mitä Stars tällä hetkellä tarvitsee. Joukkue on edelleen aivan yhtä laadukas kuin ennen kauttakin, nyt vain ketsuppipullo pitäisi saada auki. Uskotaan Starsin nousun alkavan maanantaina, NordicBetin huippukerroin 2.60 vieraille on erinomainen haku alkuviikkoon.

nordicbet talletuksen tuplaus

 


Comments