Veikkausvihje

Jokerit pelaa vaihteeksi vierasottelun, kun joukkue matkaa idän kärkiseuran Ak Barsin luo kylään. Vaikka tuloksellisesti Jokerit on ollut loistoiskussa, pelillisesti matka on vielä alussa. Ak Bars tarjoaa kivikovan haasteen, näillä kertoimilla selvästi paras pelivalinta on isäntien vähintään kahden maalin Coolbetin kärkitarjouksella 2.15.

Ei vielä tiliä Coolbetilla? Talleta 10€ / pelaa 50€ tai tuplaa ensimmäinen talletuksesi 150€ asti! Nappaa etusi talteen alta.

Jokerit kuuden pelin voittoputkessa

Surkeasti KHL-kauden aloittanut Jokerit on noussut jo peräti kuuden ottelun voittoputkeen ja sijoituskin on hieman kohentunut. Pelillisesti joukkue on kuitenkin vielä kaukana siitä tasosta, mihin tällä nimilistalla pitäisi yltää. Toisaalta Jokerit on nyt pystynyt kääntämään tiukat ottelut voitoiksi, kun alkukaudesta niukat maalin pelit kääntyivät järjestäen vastustajille.

Näkyvin ongelma Jokerien osalta löytyy alakerrasta. Puolustajien kiekollinen peli, helpot virheet sekä maalivahtikaksikko KalninsNiemi ei tällä hetkellä vakuuta. Ei olisikaan ihme, jos pelaajamarkkinoita käytäisiin suurennuslasin kanssa läpi Jokerien toimistolla.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.62
4.50
4.40
1.63
4.95
4.20

Erikoistilannepelaaminen oli pitkin alkukautta Jokerien toinen suuri ongelmakohta. Nyt alivoimaa on saatu paremmaksi mutta ylivoima tökkii yhä pahasti. Kestävämmän menestyksen rakentamiseksi myös miesylivoiman olisi toimittava.

Ak Bars idän ykkönen

Jokerien pistohyökkäys itään on mahdollisimman hankala tapaus. Ak Bars johtaa itäistä konferenssia ja on ollut erityisesti kotiotteluissaan todella vahva. Tatneft Arenalla Ak Bars on voittanut kahdeksasta ottelustaan seitsemän ja useimmat vielä varsin selvällä erolla. Ainoa kauneusvirhe löytyy viime viikolta, kun lännen jätti Moskovan TsSKA kävi hakemassa Kazanista pisteet matkaansa.

Ak Barsin kärki on Kirill Petrovin, Danis Zaripovin ja kumppaneiden johdolla todella terävä. Silti isäntien suurin vahvuus on juuri tasaisuus läpi rosterin. Neljä ketjua ja seitsemän erinomaista pakkia takaavat konemaisen suorittamisen useimpina iltoina.

Veikkausvihje: Jokereille välipeli?

Kotiotteluiden välissä piipahdus Kazanissa on haasteena mahdollisimman kova. Ak Bars on aivan sarjan kärkeä juuri nyt ja kotonaan selvä suosikki. Haistellaan Jokereille pientä ohipeliä ja nostetaan Ak Barsin vähintään kahden maalin voitto kupongille Coolbetin kärkikertoimella 2.15.


Comments