Veikkausvihje

Tiistain Mestarien liigan kierros tarjoaa heti aiempaan kattaukseen potentiaalisesti erittäin viihdyttävän ottelun. Barcelonan tai Slavia Prahan puolustaminen ei juuri nyt vakuuta, mutta varsinkin isäntien puolelta tulivoimaa löytyy valtavasti. Edes kelvollisella viimeistelyllä vähintään neljä maalia tässä ottelussa nähdään, joten 888sportin kärkikerroin 2.18 yli 3.5 osumalle on mahtava pelikohde.

Ei vielä tiliä? 888sport uudisti bonuksensa! Nyt tarjolla on mukava 100%/100€ todella helpolla kierrätyksellä. Klikkaa tili auki alta!

Barca suuri suosikki

Barcelonan viikonloppu oli iso pettymys, kun joukkue hävisi La Ligassa yllättäen Levantelle 3-1. Kotimaan sarjan kärki onkin ennätyksellisen tasainen, kun peräti kuusi joukkuetta on kahden pinnan sisällä. Barcan suurin haastaja on  edelleen toki Blaugranan kanssa tasapisteissä oleva Real Madrid.

Hämmentävintä Barcan Levante-tappiossa oli se, että joukkue lähti otteluun täysin ykkösmiehistöllään. Ernesto Valverde papereissa tuo ottelu oli selkeästi kahdesta tärkeämpi, tiistaina Slaviaa vastaan isäntien riveissä onkin luvassa peliaikaa vähemmän pelanneille. Tämä ei todennäköisesti Barcelona tehoja syö, viime aikojen esitysten perusteella kenties jopa päinvastoin.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.20
6.75
16.00
1.21
6.95
14.50
nordicbet logo
1.22
7.55
14.50

Kotonaan Barca on ollut vakuuttava. Mestarien liigassa joukkue on paukuttanut Camp Noulla valtavat määrät maaleja. Toisaalta joukkueen puolustaminen ei ole ihan samalla tasolla. Slavia osui Barcaa vastaan jo kotonaan ja omaa täydet saumat ainakin yhteen maaliin myös tiistain vierasmatsissa.

Slavian taival Mestarien liigassa on ollut odotetun hankala. Kivikovassa lohkossa kasassa on ainoastaan yksi tasuripinna ja voitto tästä ottelusta olisi käytännössä ainoa tapa pitää jatkohaaveita elossa. Slavia on ihan laadukas joukkue, mutta suurimmat uroteot joukkueella on tapana suorittaa kotikentällä. Vieraissa on hankalampaa ja oma verkko heiluu turhan usein voittoja ajatellen.

Veikkausvihje: Runsasmaalinen kotivoitto?

Barca on ottelun massiivinen suosikki ja aivan aiheesta. Joukkueella on varmasti nälkää heikon sarjamatsin päälle palauttaa juna raiteilleen Mestarien liigassa. Myös Slavia omaa kuitenkin saumat maalintekoon, mikä tekee ottelun kokonaismaalimäärästä niukasti parhaan pelikohteen. Yli 3.5 maalia nostetaankin vihjeeksi 888sportin mahtikertoimella 2.18.

888 banneri talletusbonus 100€


Comments