Veikkausvihje

Yksi tiistain herkullisimmista Mestarien liigan otteluista pelataan Lontoossa, kun Chelsea ja Ajax iskevät yhteen. Lohkon kärkijoukkueille tasuri olisi loistava tulos ja ilahduttavasti suora risti on jäänyt myös selvästi alipelatuksi. Huomattavasti useammin kuin kerran neljästä osuva kohde nostetaan peleihin jo varhain Mr Greenin huippukertoimella 4.00.

Ei vielä tiliä Mr Greenillä? Vihreä herrasmies tuplaa ensimmäisen vetosi voitot jopa 200€ asti! Klikkaa huippuetu talteen alta.

H-lohkon kärkimatsi Lontoossa

Chelsea haki yllättäen Amsterdamista vierasvoiton Michy Batshuayin viime hetkien maalilla ja nousi Mestarien liigan H-lohkon kärkeen. Ajax tosin on samoissa pisteissä, joten tiistaina kyseessä on todella iso ottelu Lontoossa. Valencia kyttää kärkikaksikkoa ainoastaan kahden pinnan päässä, joten ainakaan tappioon ei olisi kummassakaan leirissä varaa.

Chelsean nousuvire on ollut yksi isoista puheenaiheista viime viikkoina. Joukkue jatkoi Valioliigassa voittoputkeaan viikonloppuna Watfordin kustannuksella ja Mestarien liigassakin tilillä on kaksi perättäistä voittoa. Frank Lampardin miehistö onkin kokenut melkoisen kasvojenkohotuksen sitten vaikean kauden alun. Kaikesta huolimatta varsinaiset suurvoitot odottavat Ajax-matsin lisäksi itseään, viime viikolla tuli myös lähtö liigacupista Manchester Unitedia vastaan.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
mr green logo
1.85
4.00
4.00
1.91
3.85
3.90

Isännät ovat keränneet varsin runsaasti pelikannatusta myös tähän otteluun. Mielestämme Chelsea ei voi olla markkinoiden ennakoima jopa yli 50% kotisuosikki lohkon kärkimatsissa. Ajax ei luonnollisesti ole ihan samalla tasolla, kuin viime kevään loistavassa jaksossa joka johti aina Mestarien liigan välieriin asti. Silti joukkue on edelleen erittäin laadukas dominoiden kotimaansa sarjaa ja ennen Chelsea-tappiota myös tässä kilpailussa oli puhdas tili Valenciaa ja Lilleä vastaan maalierolla 6-1.

Chelsea ei ole voittanut Mestarien liigassa edelliseen neljään otteluun ja tältä osastolta löytyy mielestämme myös paras pelivalinta tiistain huippumatsiin. Kaikki kunnia Sinisille, mutta viime aikojen hurjassa menossa myös suotuisalla ohjelmalla on ollut osansa.

Veikkausvihje: Jälleen tasainen vääntö?

On hieman makuasia, nostaako peleihin Ajaxin puolen maalin tasoituksen jolloin lunastaa myös vierasvoitolla. Huipputärkeässä matsissa maaliodotus kuitenkin laskee ja tasapelin mahdollisuus nousee, joten me lähdemme hakemaan kunnon pottia suoralla tasurilla. Mr Greenin kärkikerroin 4.00 on pitkässä juoksussa loistava kohde vedonlyöntiin.

mr green vedonlyönti bonus


Comments