Veikkausvihje

Bayern München isännöi Olympiakosta keskiviikkona Mestarien liigassa. Lauantain Frankfurt-nöyryytyksen jälkeen Niko Kovac sai kenkää joukkueen peräsimestä ja nyt virkaa toimittaa entinen kakkonen Hansi Flick. Bayern on kaukana parhaastaan ja myös keskiviikon matsista voi tulla odotettua tiukempi. Luotetaan isäntien alavireen jatkuvan ja nostetaan peleihin Unibetin huippukertoimella 2.60 Olympiakos +1.5, jolla lunastamme vielä maalin kotivoitollakin.

Ei vielä pelitiliä? Unibet tuplaa ensimmäisen talletuksesi 100€ saakka. Lisäksi saat 10€ ilmaisen mobiilivedon. Klikkaa edut talteen alta.

 

Minne menet, Bayern?

Vaihtelevan alkukauden jälkeen lauantain 5-1 tappio Frankfurtille oli lopulta seurajohdolle liikaa ja Kovac sai lähteä. Bayern on ailahdellut alkukaudesta hurjasti, paikoin joukkue on pelannut loisteliasta futista mutta ajoittan peli on ollut melkoisessa takalukossa. Asia ei sinänsä ole kovin yllättävää, uudistunut “Ribberyn” jälkeinen joukkue tarvitsee varmasti lisää aikaa kehittyäkseen viikosta toiseen jyrääväksi koneeksi.

Vt. päävalmentaja Flickillä on pieniä murheita myös kokoonpanonsa kanssa ennen keskiviikon ottelua. Lauantaina ulosajettu toppari Jerome Boateng on pelikelpoinen tässä kilpailussa ja Flick joutunee myös heikkovireisen entisen alakerran johtajan heittämään jälleen kehiin, sillä Niklas Süle ja Lucas Hernández kärsivät loukkaantumisista. Tehokärki Robert Lewandowski odottelee pientä operaatiota seuraavan maaottelutauon aikana, mutta pystyy pelaamaan.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.17
8.00
16.00
1.17
8.00
15.25
1.18
8.75
16.50

Olympiakosilla on vielä voittotili avaamatta Mestarien liigassa tämän kauden osalta ja jatkopaikkakin on karannut. Joukkue on kuitenkin pelannut tasaisia otteluita niin Tottenhamin kuin Bayerninkin kanssa, eikä tässäkään puolivaloilla leikkiin lähdetä. Vierasjoukkueen suurin ongelma on ollut vuotava puolustus ja siihen kiteytyykin koko ottelun kova. Nyt jos koskaan Bayern voi olla pysäytettävissä. Vieraiden osalta kokoonpanotilanne on täydellinen, kun ainoastaan Konstantinos Fortounis on sivussa.

Veikkausvihje: Bayern suosikki, vaan kuinka suuri?

Tottahan baijerilaisjätti tässä ottelussa selvä suosikki on, olkoot kotijoukkueen ongelmat minkä kokoisia tahansa. Mielestämme Bayern on silti näistä lähtökohdista selvästi yliarvostettu, Olympiakos on laaturyhmä ja pystyy kyllä pitämään ottelun tiukkana. Puolentoista maalin vierastasoitus antaa lunastuksen vielä maalin kotivoitollakin, joten Unibetin kärkikerroin 2.60 kelpaa mainiosti keskiviikon peleihin.


Comments