Veikkausvihje

AS Roma on uhmannut todennäköisyyksiä ja taistellut hienosti valtavasta loukkaantumissumasta huolimatta, viimeksi viikonlopuna kaatui Napoli Serie A:ssa. Ei Mönchengladbachkaan terve ole, mutta kyllä Bundesliigan kärkiseura tässä pelikohteeksi nousee. Joko nyt vahva vire löytyisi myös eurokentillä? Fastbetin kärkikerroin 2.05 kotivoitolle kelpaa mainiosti torstain peleihin.

Uusi asiakas? Ilman rekisteröitymistä toimiva Fastbet tarjoaa uusille suomalaisille pelaajille 50€ bonusrahaa täysin vailla kierrätysvaatimuksia! Bonus vapautetaan 5€ per pelattu 100€. Klikkaa erinomainen etu talteen alta.

J-lohkon huippukamppailu

Mönchengladbach on pelannut kotoisessa Bundesliigassa mahtavan alkukauden. Eurooppa-liigan osalta meno on kuitenkin ollut paljon nihkeämpää. Kasassa on kaksi tasuripinnaa kolmesta matsista, joten tyytyväisiä ei Gladbachissa tilanteeseen varmasti olla. Onni onnettomuudessa on kuitenkin se, että Roman lisäksi lohkossa pelaavat Istanbull BB sekä Wolfsberger AC. Suomeksi sanottuna tämä tarkoittaa, että saksalaisilla on edelleen aivan täydet saumat ihan mihin vaan.

Myös isännillä on jonkin verran loukkaantumishuolia ennen torstain ottelua. Varsinkin vasemmalla laidalla kotijoukkueella on selkeitä puutteita, mikä saattaa pakottaa Gladbachin lähtemään otteluun normaalin 3-5-2 ryhmityksensä sijaan muodolla, joka muistuttaa enemmän 5-3-2 pelitapaa. Emme silti olisi erityisen huolissamme, Borussia on iskenyt edelliseen kolmeen kotimatsiin yksitoista maalia ja voittanut ne kaikki.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
2.05
3.85
3.50
2.00
3.75
3.40
2.00
3.75
3.40

Roman tilanne on eriskummallinen. Joukkueelta on edelleen sivussa reilut puolenkymmentä runkomiestä, mutta silti peli vaan kulkee. Viikonlopun 2-1 kotivoitto Napolista oli hieno suoritus. Paulo Fonsecan pelaavien miesten kuorma alkaa kuitenkin olla sitä luokkaa, että päävalmentaja haluaisi varmasti apuja sairastuvalta mieluiten välittömästi.

Selkein yksittäinen esimerkki vieraiden hankalasta tilanteesta on Gianluca Mancinin peluutus. Toppari joutuu tällä hetkellä luutiman keskikentän keskustassa vaihtoehtojen puuttuessa. Kaikesta huolimatta joukkue on välttänyt tappiot seitsemässä edellisessä ottelussa. Tällä viikolla voikin olla, että kamelin selkä vihdoin katkeaa.

Veikkausvihje: Helpottava kotivoitto?

Mönchengladbach tarvitsee ottelusta pisteitä, mieluiten kolme. Tasatilanteessakin isännät hakevat taatusti lopussa vimmaisesti ratkaisua, joten suora kotivoitto maistuu peleihin selkeästi parhaiten. Fastbetin huippukerroin 2.05 kelpaa hyvin hieman yli 50% kotisuosikiksi nousevalle Mönchengladbachille.

fastbet vedonlyönti


Comments