Veikkausvihje

Eurooppa-liiga tarjoilee torstaille myös toisen mainion pelikohteen. Lazion ja Celticin matsista ei tunnetta puutu ja myös maaliodotus on korkealla. Molempien onnistuminen vähintään kerran maalinteossa nousee lähes kaksi kertaa kolmesta osuvana huippukohteeksi, kun 888sport tarjoaa tapahtumalle markkinoiden korkeinta kerrointa 1.79.

Ei vielä tiliä? 888sport uudisti bonuksensa! Nyt tarjolla on mukava 100%/100€ todella helpolla kierrätyksellä. Klikkaa tili auki alta!

Iso ottelu J-lohkossa

Torstain Eurooppa-liigan J-lohkon matsista ei tunnetta tai panosta puutu. Joukkueet kohtasivat edelliskierroksella Celtic Parkilla, jossa isännät nousivat lopulta takaa voittoon numeroin 2-1. Nyt todennäköisimpien tulosten joukosta löytyy vaikkapa juuri sama tulos, sillä Lazio on parantanut tuosta kamppailusta hurjasti.

Tulikuuma kärki Ciro Immobile on ollut kliininen viime otteluissa ja johdattanut Lazion kolmeen perättäiseen voittoon. Hyökkääjällä on kuitenkin pientä kolhua ja täysin varmaa avauksen paikka ei vielä ole. Ilman Immobileakin Lazio on kuitenkin erittäin vaarallinen. Ensimmäinen vierasvoitto Milanista kolmeenkymmeneen vuoteen Serie A:ssa antaa varmasti hurjasti lisää virtaa ja itseluottamusta ennen tätä ottelua.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.57
4.20
5.60
1.65
4.10
5.50

Lazio on hävinnyt kaksi ottelua kolmesta lohkossa, joten tästä matsista olisi otettava voitto. Suosikkina kotijoukkue toki iltaan lähteekin, mutta Neil Lennonin Celtic ei ole koskaan helppo vastus. Silti isäntien alati parantuvat esitykset ovat tehneet Laziosta aivan ansaitusti varsin selvän suosikin myös vedonlyöntikertoimissa.

Celtic pääsee/joutuu otteluun kahden cup-matsin puristuksessa. Edellisottelun voitto tiesi sitä, että Skotlannin Cupin finaali käydään maan jättien Celticin ja Rangersin kesken ensi viikonloppuna. Iso kysymys onkin, kuinka paljon Lennon miehistöään tässä matsissa kierrättää. Pisteet olisivat erittäin tärkeitä myös Eurooppa-liigan puolella.

Celtic on myös ollut loistovireessä jo pidempään. Joukkue on voittanut kuusi edellistä otteluaan kaikki kilpailut mukaanlukien ja tähän siis mahtuu myös kotivoitto Laziosta.

Veikkausvihje: Maaleja tiedossa Stadio Olimpicolla?

Molemmat joukkueista ovat mainiossa iskussa juuri nyt. Celticin lopullinen kokoonpano on pieni arvoitus, mutta ei Lennon tässä voi kovin köykäisellä miehistöllä liikkeelle lähteä. Molempien onnistuminen maalinteossa vähintään kerran on lähes kaksi kertaa kolmesta tapahtuvana varsin todennäköinen vaihtoehto, 888sportin kärkikerroin 1.79 nostetaankin jo hyvissä ajoin peleihin.

888 banneri talletusbonus 100€


Comments