Veikkausvihje

NHL Global Series rantautuu Tukholmaan, kun Buffalo Sabres ja Tampa Bay Lightning pelaavat tuplaottelut perjantaina ja lauantaina Globenissa. Lightning on tottakai joukkueista selvästi laadukkaampi paperilla, mutta neutraali kenttä ja Buffalon loistava alku kauteen tasaavat puntteja. Sabres onkin mahtava pelivalinta avausmatsiin, parhaan kertoimen 2.95 nimelliselle isäntäjoukkueelle tarjoaa NordicBet.

Ei vielä tiliä? NordicBet tuplaa ensimmäisen talletuksesi 100€ saakka, yhteensä saat 170€ arvosta etuja. Klikkaa kova tarjous talteen alta.

Global Series vol 2

NHL Global Seriesin virallisten runkosarjaotteluiden kauden jälkimmäinen näytös on viikonloppuna tukholmassa. Buffalo Sabres ja Tampa Bay Lightning iskevät yhteen perättäisinä iltoina Globenissa, markkinointinimeltään Ericsson Globessa. Perjantaina avausottelua isännöi nimellisesti Sabres, lauantaina osat vaihtuvat.

Suurimpana suosikkina koko NHL-kauden mestariksi pidettiin ennen sesongin alkua juuri Lightningia. Materiaaliltaan joukkue onkin kivikova, mutta kentällä homma ei vielä ole oikein lähtenyt liitoon. Viime kauden huiman runkosarjan päätteeksi Floridassa toki varmasti mielummin otetaankin heikompi runkosarja ja puolestaan vahvat pudotuspelit.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
nordicbet logo
2.95
4.30
2.11
2.85
4.20
2.17
2.85
4.20
2.17

Lightning lensi Tukholmaan itärannikolta, jossa se pelasi kolme matsia. Selvät tappiot Rangersille ja Islandersille sekä niukka 7-6 hurlumheivoitto heikosta New Jersey Devilsistä alleviivasivat Lightningin tämän hetken ongelmia. Omissa soi valtavaan tahtiin ja Jon Cooperin miehistöstä näkyykin selvä turhautuminen, kun nimekkäällä joukkueella ei voittoja kerry.

Sabres on aloittanut kauden mahtavasti. Reilusti yli piste per peli tahdissa etenevä joukkue on Atlantin divisioonan kakkosena, joskin ennen tätä ottelua alla on kolme perättäistä tappiota. Tuore päävalmentaja Ralph Krueger on kaikesta huolimatta luonut joukkueeseen loistavan työnteon asenteen ja taistelutahdon. Ero viime kausiin on valtava.

Veikkausvihje: Sabres yllättää?

Parin kuukauden päästä Lightning on todennäköisesti sarjataulukossa selvästi Sabresin edellä, onhan se selvästi laadukkaampi joukkue. Yksittäisessä ottelussa erot tasaantuvat kuitenkin selvästi ja sattumallakin on suuri merkitys. Sabres on ollut alkukaudesta joukkueista jopa parempi ja ansaitsee kyllä näillä kertoimilla peliä puolelleen. NordicBetin hieno tarjous 2.95 Sabresin voitosta on hyvä yllätyshaku perjatantaille.

nordicbet talletuksen tuplaus


Comments