Veikkausvihje

Chelsean ja Crystal Palacen Lontoon paikallisottelu avaa Valioliigan ottelut lauantain osalta. Chelsea on melkoisessa otteluruuhkassa ja se näkyi selvästi jo viikolla Mestarien liigassa. Palace pääsee iskemään loistavista asemista ja omaa täydet saumat ainakin pisteeseen. Markkinat eivät tähän usko, joten tarjolla on myös mahtavia kertoimia. Palacen vähintään tasuri maksaa Mr Greenillä takaisin 3.60-kertaisesti, mikä on huippuluokan tarjous.

Ei vielä tiliä Mr Greenillä? Vihreä herrasmies tuplaa ensimmäisen vetosi voitot jopa 200€ asti! Klikkaa huippuetu talteen alta.

Chelsea voittoputkessa

Frank Lampardin Chelsea on vaikean alkukauden jälkeen löytänyt oivallisen vireen Valioliigassa, kasassa on jo viisi perättäistä voittoa. Lauantain “lounasmatsi” ei kuitenkaan tule Sinisten kannalta helppoon saumaan. Viikon äärimmäisen viihdyttävä ja kahdeksan maalia nähnyt Mestarien liiga-ottelu Ajaxia vastaan osoitti, että rasitus alkaa näkyä nuoren joukkueen otteissa. Lampard olisikin varmasti ottanut tämän matsin vaikkapa sunnuntain myöhempään ikkunaan.

Erikoisesti molemmat näistä joukkueista ovat olleet jopa parempia vieraissa kuin kotikentillään. Chelsea on ottanut seitsemästä voitostaan viisi vieraissa, Stamford Bridgellä meno on ollut tahmeampaa. Brighton ja Newcastle sentään ovat kaatuneet myös Länsi-Lontoossa.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
mr green logo
1.32
5.50
9.50
1.34
5.60
10.00
nordicbet logo
1.36
5.45
9.75

Palace puolestaan oli jo viime kaudella yksi sarjan parhaista vierailijoista ja keräsi selvästi yli puolet kaikista pinnoistaan matkapeleistä. Myös tällä kaudella joukkue on pelannut parhaat ottelunsa vieraskentillä. Ilmeisesti Roy Hodgsonin pelitapa sopii paremmin varovaisempaan vieraspalloon, mikä ei sinänsä ole isokaan yllätys. Palace on kaatanut vieraissa jo Man Unitedin ja viimeksi West Hamin, Chelsean kimppuun joukkue pääsee lisäksi näitä otteluita paremmista lähtökohdista.

Veikkausvihje: Väsynyt Chelsea ei voita?

Chelsea on pelannut pääosin mainiosti viime aikoina. Silti jo Ajaxia vastaan oli näkyvissä huolestuttavia merkkejä ja nyt tilanne on entistä haastavampi. Vedonlyöntimarkkinat rakastavat Lampardin seksikästä joukkuetta, joka iskee paljon maaleja ja pelaa näyttävää futista. Pragmaattinen Palace voi kuitenkin tähän rakoon olla hankala vastus, mielestämme vieraiden vähintään yksi pinna ei olisi isokaan yllätys.

Mr Green tarjoaa Palacen voitolle tai tasurille huimaa kerrointa 3.60, joka on mahtava haku lauantain avausmatsiin. 

mr green vedonlyönti bonus


Comments