Veikkausvihje

Leijonat aloitti Karjala-turnauksen mainiosti voitolla Venäjästä. Vedonlyöntikansan huuma alkaa kuitenkin mennä jo yli. Lauantai-illan ottelussa vastaan tuleva Tshekki on nykykertoimilla mahtava pelikohde. Expekt tarjoaa vierasvoitosta holtitonta kerrointa 4.50, joka kuuluu ehdottomasti viikonlopun peleihin mukaan.

Ei vielä tiliä Expektillä? Suomalaisten kestosuosikki tarjoaa lentävän lähdön 50€ bonuksella. Klikkaa etu talteen alta.

Leijonilta hyvä startti Karjalaan

Torstai-ilta Helsingin Areenassa tarjosi MM-juhlahumun lisäksi kelpo kiekko-ottelun Suomen ja Venäjän välillä. Leijonat oli lopulta parempi 4-3, mutta peli jätti jälleen paljon toivottavaa. Tämä on tietysti tässä vaiheessa kautta enemmän sääntö kuin poikkeus.

Venäjä on turnauksessa mukana nuorella joukkueella, jossa ei isoja tähtiä vilise. Liikkuva ja energinen ryhmä Venäjä kuitenkin on, Leijonat oli pitkiä aikoja pulassa innokasta vastustajaa vastaan. Suomen hallinta oli lähinnä hetkittäisiä onnistumisia, mutta tehoja Leijonilta jälleen löytyi lopulta voiton arvoisesti.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.65
4.50
4.50
1.70
4.40
4.15
1.65
4.05
4.10

Leijonien nimellinen kakkosketju Manninen Pesonen Puljujärvi oli tehokas, mutta ketjun heikoin lenkki Puljujärvi on tällä tasolla jatkuva riski puolustussuuntaan. Myös erikoistilanteet ja maalivahtipelaaminen kuuluvat Suomen vahvuuksiin, mutta kokonaisuutena esitys oli torstaina vaisuhko.

Tshekki avasi turnauksen hienosti voittamalla Ruotsin vieraskaukalossa. Altavastaajana otteluun lähtenyt Tshekki vei täysin ansaitusti täyden potin ja olisi voinut voittaa reilumminkin. Tshekki oli yllättävän vahva, käänsi peliä todella laadukkaasti ja pelasi erittäin tiivistä oman alueen peliä. Tällaista pakettia vastaan Leijonien lauantaista ei tule helppo.

Tshekki ei tälläkään kertaa ole erityisen nimekäs nippu. Liigan ystäville mukana on paljon tuttuja pelaajia, kun Jakub Krejcik, Jakub Galvas ja Hynek Zohorna edustavat joukkuetta. Mielenkiintoinen yksityiskohta on Tshekin kakkosketju, jonka muodostavat juuri Zohornan veljeskolmikko.

Veikkausvihje: Tshekki aliarvostettu

Leijonat on tottakai lauantain ottelun suosikki, siitä ei ole kahta sanaa. Tshekki ei kuitenkaan missään nimessä ole niin paljon perässä, mitä vedonlyöntikertoimista voisi päätellä. Tshekki on potentiaalinen yllättäjä myös toisessa matsissa ja Expektin kärkikerroin 4.50 vieraille ehdottomasti pelin arvoinen.


Comments