Veikkausvihje

Liverpoolin ja Manchester Cityn huippumatsi pysäyttää sunnuntaina koko futista seuraavan maailman. Liverpool on joukkueista paremmassa iskussa ja vieraiden kiusana on aikamoinen loukkaantumissuma, myös ykkösvahti Ederson on sivussa kärkiottelusta. Pool nousee selväksi suosikiksi ja myös erinomaiseksi kohteeksi vedonlyöntiin. Fastbetin huippukerroin 2.65 kotivoitolle on markkinoiden korkein tarjous ja pakkorasti sunnuntaille.

Uusi asiakas? Ilman rekisteröitymistä toimiva Fastbet tarjoaa uusille suomalaisille pelaajille 50€ bonusrahaa täysin vailla kierrätysvaatimuksia! Bonus vapautetaan 5€ per pelattu 100€. Klikkaa erinomainen etu talteen alta.

Valioliigan huippumatsi päättää kierroksen

Valioliigakierroksen sokerina pohjalla nähdään siis sarjan moderni klassikko, Liverpoolin ja Man Cityn kohtaaminen. Tappioitta etenevä Liverpool on ollut alkukaudesta kaksikosta selvästi vakuuttavampi ja onkin sarjan keulilla. Eroa sarjakakkonen Cityyn on kuusi pistettä, vieraat ovat yhden tasurin lisäksi hävinneet kauden aikana kahdesti.

Liverpool on viime vuodet ollut Anfield Roadillaan kivikova. Edellinen tappio on keväältä 2017 ja myös Man City on perinteisesti pidetty kurissa ja nuhteessa Anfieldilla. City on jäänyt viidestä edellisestä vierasottelusta Liverpoolia vastaan peräti neljässä ilman ainuttakaan osumaa. Tälläkin kertaa ennusmerkit povaavat kotivoittoa, joskin Poolin puolustaminen ei ole ollut aivan niin vakuuttavaa etteikö myös Citizens voisi maalinteossa onnistua.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
2.65
3.45
2.75
2.57
3.58
2.69

Kokoonpanot tukevat vahvasti isäntiä. Jürgen Kloppilla on valinnanvaraa, mutta Poolin runko pysyy vakaana. Dejan Lovren jatkaa toisena topparina, viime viikolla varmuuden vuoksi korttiuhan takia huilautettu Fabinho tekee paluun keskikentän sydämeen ja hyökkäyslinja Mané Firmino Salah on koossa. Jordan Henderson on sairastellut, mutta lienee jo avauksen kunnossa. Ja vaikkei olisikaan, Alex Oxlade-Chamberlain on vähintään kelvollinen korvaaja. Heikkouksia tästä kokoonpanosta on vaikea löytää.

Cityn tilanne on paljon hankalampi. Pep Guardiola paljasti jo, että ykkösvahti Edersonia ei sunnuntaina tolppien välissä nähdä. Tämä tietää vastuuta reilut puoli tuntia tällä kaudella pelanneelle Claudio Bravolle. Tason lasku tolppien välissä on melkoinen. Myös David Silva joutuu jättämään ottelun väliin ja tekee sairastuvalla seuraa muun muassa Oleksandr Zinchenkolle ja Rodrille.

Veikkausvihje: Liverpool kasvattaa eroa?

Liverpool olisi ottelun suosikki jo valmiiksi ja vieraiden loukkaantumiset vain korostavat tätä. Pool nousee väkisinkin yli 40% kotisuosikiksi sunnuntaina, joten Fastbetin huima tarjous 2.65 kuuluu jokaiselle pelikupongille.

fastbet vedonlyönti


Comments