Veikkausvihje

Winnipeg Jets ja Dallas Stars iskevät yhteen sunnuntain NHL:n prime time-ottelussa. Stars on äitynyt neljän ottelun voittoputkeen, mutta tällä kertaa parhaat pelivalinnat löytyvät isäntäjoukkuen Jetsin puolesta. Mobilebetin kärkikerroin 2.55 Jetsille on ohittamaton tarjous.

Ei vielä tiliä? Mobilebet hemmottelee uusia pelaajia joko 300% / 60€ tai 100% / 300€ ensitalletusbonuksella! Klikkaa huimat tarjoukset auki alta.

Keskisen divisioonan jäsentenvälinen

Winnipegin Bell MTS Place on näyttämönä, kun sunnuntain divisioonaottelussa kohtaava Jets ja Stars. Kummankaan alkukausi ei ole ollut ihan sitä, mitä joukkueilta ennen uutta NHL-sesonkia odotettiin. Stars on kuitenkin viime aikoina parantanut, neljä viimeistä ottelua Texasin tähtirinnat ovat voittanut maalierolla 16-6. Tämä näkyy kuitenkin jo liiankin selvästi tämän ottelun vedonlyöntikertoimissa.

Stars aloittaa Kanadan turneensa Winnipegistä. Joukkue joutuu tulemaan koko kiertueen ilman puolustaja John Klingbergiä, mutta Andrej Sekera sentään palaa kokoonpanoon. Myös suomalaishyökkääjä Roope Hintz on alavartalovamman vuoksi sivussa. Tiiviin puolustuspelin tavaramerkikseen tehnyt joukkue on viime aikoina palannut nimenomaan viime kauden toimivaan pelitapaan, jossa kaikki lähtee tiiviistä puolustuspelistä.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
nordicbet logo
2.50
4.00
2.50
2.38
4.10
2.60

Kaikesta huolimatta Stars on markkinoilla liian suuri suosikki tähän otteluun. Myös Jets on heikon alkukauden jälkeen parantanut hurjasti. Joukkue on voittanut kolme neljästä edellisestä ottelusta ja vaikka meno ei ole ihan valtavaa ilotulitusta, on perustekeminen varsin hyvällä tasolla. Puolustaminen on edelleen Jetsille hankalaa, mutta parannusta on tapahtunut.

Ottelussa on myös mukavasti suomalaisväriä. Miro Heiskanen pelaa vieraiden alakerrassa sadannen NHL-ottelunsa ja myös Esa Lindell luutii tuttuun tapaan Starsin alakerrassa. Yllättäen pelintekijänä alkukaudesta kunnostautunut Patrik Laine puolestaan on isäntien tärkeimpiä palasia ja uransa tasapainoisimmassa kunnossa pelillisesti.

Veikkausvihje: Matalamaalinen kotivoitto?

Starsin viime aikojen vahva vire on tehnyt vierasjoukkueesta vedonlyöntikertoimissa jo lähes tasavahvan suosikin tähän otteluun. Mielestämme asia ei ole aivan näin, kyllä kotietu antaa Jetsille pienen etumatkan. Mobilebetin hieno kerroin 2.55 kelpaakin mainiosti sunnuntain herkkupalan peleihin.

mobilebet tarjous bonus vedonlyönti


Comments