Veikkausvihje

Jalkapalloväen katseet kääntyvät sunnuntai-iltapäivänä Carrow Roadilla, missä Teemu Pukki ja Norwich isännöivät Arsenalia Valioliigan ottelussa. Norwich otti edellisottelussa todella yllättävän, ja samalla supertärkeän, vierasvoiton Evertonista. Ei kotijoukkue mitenkään voi olla myöskään kotikentällään täysin sekaisin olevaa Arsenalia vastaan niin suuri altavastaaja, kuin mitä vedonlyöntikertoimet väittävät. Canaries on mahtava pelikohde ZulaBetin huippukertoimella 4.30.

Ei vielä tiliä? ZulaBet on uusi vedonlyöntisivusto, joka tarjoaa Veikkausvihjeet.comin lukijoille muhkeaa 100% vedonlyöntibonusta jopa 200€ saakka. Tarkemmat bonusehdot ja lisätiedot voit lukea ZulaBet-arvostelustamme. Edut saat haltuusi klikkaamalla alta.

Freddie Ljungberg palaa Lontooseen

Viikon suurin uutinen Valioliigassa oli se, että myös toinen Pohjois-Lontoon jäteistä Arsenal vaihtaa manageria. Unai Emeryn aika jäi lopulta yllättävänkin lyhyeksi Gunnersin peräsimessä, baskiluotsi menetti nopeasti otteensa joka suuntaan ja varsinkin koppiinsa. Tilalle löydettiin pikavauhtia seuralegenda Freddie Ljungberg, joka on ruorissa jo sunnuntain ottelussa. Ratkaisu on kuitenkin vain tilapäinen, Ljungbergin natsat tuskin vielä riittävät vakituiseen pestiin Valioliigassa.

Ainoa vaikutus Ljungbergin paluulla Lontooseen ja tällä kertaa manageriksi on henkisellä puolella. Gunnersin hutera puolustaminen esimerkiksi ei legendan myötä muutu tippaakaan tiiviimmäksi. Arsenal on vuotanut varsinkin vierasotteluissaan tällä kaudella kuin seula. Managerin vaihdosta ei lyhyellä tähtäimellä kannata koskaan vähätellä, mutta tässä tapauksessa emme todellakaan usko myöskään mihinkään nopeaan ihmeeseen. Gunners on edelleen tällä hetkellä korkeintaan sarjan keskikastin seura pelillisesti.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
4.30
4.20
1.75
mr green logo
4.20
4.25
1.75

Kotijoukkue Norwich sai valtavan henkisen boostin viime lauantain Everton-voitosta. Tuloksesta vieläkin vakuuttavamman tekee se, että Everton on viime aikoina parantanut paljon otteitaan. Daniel Farken manageroima Canaries tarvitsee toki vielä monen monta voittoa säilymiseen, mutta yllättävä vierasvoitto antaa varmasti lisää virtaa ja uskoa. Kotonaan Norwich on pääosin ollut kelvollinen, joskin viime aikoina tulokset ovat olleet heikkoja myös Carrow Roadilla. Nyt Norwichilla on kaikkien aikojen sauma ottaa kauden toinen voitto kärkijoukkueesta kotikentällään.

Veikkausvihje: Norwich lapulle!

Arsenal on materiaaliltaan parempana tottakai ottelun suosikki. On kuitenkin vaikea nähdä, miten täysin sekaisin pelillisesti oleva joukkue olla kertoimien veroinen megasuosikki vieraissa. Parhaat pelivalinnat löytyvätkin isäntien puolelta. ZulaBet tarjoaa Norwichin voitosta kerrointa 4.30, joka on vastustamaton tarjous.


Comments