Veikkausvihje

Baltimore Ravens – San Francisco 49ers on NFL-kierroksen herkkupala ja pelataan kaiken lisäksi parhaaseen katseluaikaan iltakahdeksalta. Ravens on etukäteen pieni suosikki, mutta kertoimet liioittelevat. Ero on mielestämme noin potkumaalin suuruinen, joten 49ers +5.5 pistettä on hieno pelikohde Fastbetin huippukertoimella 1.97.

Uusi asiakas? Ilman rekisteröitymistä toimiva Fastbet tarjoaa uusille suomalaisille pelaajille 50€ bonusrahaa täysin vailla kierrätysvaatimuksia! Bonus vapautetaan 5€ per pelattu 100€. Klikkaa erinomainen etu talteen alta.

Esimakua Super Bowlista?

Baltimore Ravens ja San Francisco 49ers ovat molemmat aivan NFL:n eliittiä, eikä olisi mikään mahdottomuus että nämä joukkueet kohtaisivat myös kauden päättävässä mestaruusottelussa. Ensin pitää kuitenkin pelata runkosarja kunnialla loppuun ja varsinkin vierailija 49ers tarvitsee vielä monta voittoa, jotta ylipäänsä NFC West -divisioonan ykköstila olisi plakkarissa. Ravensin tilanne on helpompi, heikosta AFC Northista ei korpeille haastajia löydy.

Yksikään joukkue ei ole tähän asti pystynyt pysäyttämään Ravensin pelinrakentaja Lamar Jacksonin menoa. Nyt tarjolla on kuitenkin kovin mahdollinen haaste. 49ers on koko liigan paras pelinrakentajan häirinnässä eli ns pass rushissa. Tästä saatiin viime viikolla taas yksi lisätodiste, kun 49ers dominoi superlaadukkaan puolustuksen linjan avulla ottelua Green Bay Packersia vastaan miten tahtoi.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.40
-
3.15
1.38
-
3.15

Ravens on takonut pinnoja taululle kovaan tahtiin ja tässä vertailussa vierailija ei ihan pärjää. Jimmy Garoppolon johtama Niners-hyökkäys on kuitenkin parantanut. Paremmin toimiva juoksupeli avaa Garoppololle paljon aiempaa enemmän saumoja myös heittopeleihin ja ylipäänsä vierasjoukkueen hyökkääminen on tällä hetkellä alkukautta monipuolisempaa. Ravensin puolustus on  varsinkin juoksua vastaan heikko, joten vierailla on oivat saumat liikuttaa palloa pitkin ottelua.

Veikkausvihje: Yllätystä ilmassa?

Ravens on tällä hetkellä sarjan “seksikkäin” joukkue ja myös vedonlyöjien suosiossa. Mielestämme kotijoukkue ei kuitenkaan ole ihan niin hyvä, kuin mitä kertoimet väittävät. 49ers pystyy kyllä ainakin hidastamaan Jacksonin johtaman Ravens-orkesterin menoa ja tekemään riittävästi omia pisteitä. Vierasjoukkueella ei ole mitään varsinaisia heikkouksia, mikä on erinomainen asia match upeista ja niiden hyödyntämisestä elävässä sarjassa.

49ers voittaa ottelun useammin kuin kerran kolmesta, joten suora vierasvoittokaan ei ole lainkaan huono valinta Fastbetin huippukertoimella 3.20. Me otamme vihjeeksi tämän lisäksi usein osuvan tasoitusvedon, 5.5 pinnaa on aivan liikaa vieraille.

fastbet vedonlyönti


Comments