Veikkausvihje

Jokerit aloittaa kolmen vieraspelin viikon maanantaina Ufassa. Pelillisesti Jokerit ei ole päässyt parhaimpaansa, vaikka pistetahti alkukauteen verrattuna onkin parantunut. Vastaan asettuva Salavat Julajev on hieman heikommasta putkesta huolimatta idän kärkijoukkueita ja ehdottomasti selkeä suosikki kotonaan. Coolbet tarjoaa kotivoitosta markkinoiden kärkikerrointa 2.35, joka riittää mainiosti peleihin.

Ei vielä tiliä Coolbetilla? Nappaa kympillä huimat 50€ pelirahaa tai tuplaa ensimmäinen talletuksesi 150€ klikkaamalla alta!

Jokerien vieraskiertue käyntiin

Jokerit aloittaa kolmen ottelun vierasviikon maanantaina Ufasta. Vastaan asettuva Salavat Julajev on hävinnyt kolme edellistä otteluaan, mikä on isäntien osalta kauden heikoin jakso. Isossa kuvassa isäntien pullat ovat kuitenkin edelleen varsin mukavasti uunissa. Paikan idän kärkikahinoissa on taattu ja pienellä voittoputkella joukkue on jälleen taistelemassa aivan kärkisijoista.

Salavatin vahvuus on ollut useimmissa otteluissa tiivis puolustuspeli sekä maalivahti Juha Metsolan mainio pelaaminen. Kärkiosaaminen on muutenkin vahvasti pohjoismaisilla harteilla. Jokereillekin hyvin tuttu Philip Larsen johtaa alakertaa ja Linus Omark on hyökkäyspelin ja ylivoiman ykkösmoottori.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
nordicbet logo
2.30
4.00
2.75
betsson logo
2.28
4.00
2.75

Sakari Manninen ja Teemu Hartikainen saivat alkukaudesta paljon kritiikkiä, mutta myös suomalaishyökkääjät ovat parantaneet otteitaan. Isoja minuutteja pelaava kaksikko onkin noussut aivan kotijoukkueen terävimpään kärkeen viime aikoina.

Jokerit lähtee haastavalle vierasturneelle melko nihkeästä tilanteesta. Joukkue ei ole saanut kauden mittaan peliään kuosiin kuin satunnaisesti. Jokerit on tällä hetkellä kiinni lännen viimeisessä pudotuspelipaikassa, nousu vaatisi voittoputkia sillä yläpuolella olevista joukkueista harva tuskin ainakaan tahtiaan hidastaa vuodenvaihteen ympärillä.

Ikävä takaisku on myös Oliver Lauridsenin loukkaantuminen. Mitat täyttäviä pelaavia pakkeja ei varastossa ole, joten Jokerit pelannee vieraskiertueen läpi kuudella puolustajalla.

Veikkausvihje: Salavat kelpaa peleihin

Jokerien tulemista on odotettu nyt muutama kuukausi ja vaikuttaa siltä, että odotuksille ei välttämättä saada katetta koko kautena. Lauri Marjamäen eväät vaikuttavat syödyiltä, eikä materiaalikaan erityisiä riemunkiljahduksia aiheuta. Kotijoukkue on paitsi laadukkaampi myös pelitavallisesti parempi, joten kotivoitto kelpaa vetoihin Coolbetin kärkikertoimella 2.35.


Comments