Veikkausvihje

Burnley isännöi tiistaina Manchester Cityä Valioliigan arkikierroksella. Kuten niin usein, tälläkin kertaa Cityn otteluun parhaat pelivalinnat löytyvät suurista maalimääristä. Vieraat ovat tällä hetkellä hurjan runsasmaalinen nippu ja ottelun ehdottomasti paras vedonlyöntikohde onkin yli 3.5 maalia Unibetin huippukertoimella 2.38.

Ei vielä tiliä? Legendaarinen vedonlyöntisivusto Unibet toivottaa pelaajat tervetulleeksi 100€ vedonlyöntibonuksella. Klikkaa etusi talteen alta.

 

Maalitalkoot Turf Moorilla?

Burnleyn ja Manchester Cityn matsi on etukäteen kierroksen runsasmaalisin. Turf Moorilla iskevät yhteen kaksi erittäin maalirikasta joukkuetta ja eiköhän keskinäinen ottelukin tarjoa vauhtia ja vaarallisia tilanteita aivan omiksi tarpeiksi.

Burnleyn kausi on ollut melkoisen vaihteleva. Joukkue on myös hyvin hankala arvioitava. Juuri kun näytti, että vaikean jakson jälkeen asiat ovat kahden runsasmaalisen voiton myötä loksahtaneet paremmin jengoilleen, Clarets kärsi lauantaina kotitappion Crystal Palacelle. Iso kuva on silti edelleen todella positiivinen. Sean Dychen miehistö lähtee joulukuuhun kunnioitettavasti sarjassa kymmenentenä, muun muassa tasapisteissä Manchester Unitedin kanssa.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
13.00
6.00
1.24
12.50
6.95
1.25
mobilebet logo
12.00
6.10
1.24

Burnleyn otteluissa verkot ovat tällä kaudella heiluneet lähes kolmen maalin keskiarvolla. Vielä paljon paremmaksi pistää illan vierailija Man City, joka on ylivoimaisesti sarjan runsasmaalisin joukkue. Valtavan maalitehtailun ohessa myös Citizensin oma verkko on heilunut selvästi muita kärkijoukkueita tiheämpään tahtiin. Tästä saatiin jälleen viikonloppuna hyvä näyte, kun Newcastle pelasi kotonaan Cityn kanssa tasurin numeroin 2-2.

Keskimäärin Cityn vierasmatseissa on nähty neljä maalia. Burnleyn kotiottelut puolestaan noudattelevat samaa runsasmaalisuuden kaavaa, joten kyllähän odotukset tiistaille ovat ainakin maalien suhteen korkealla. Tältä osastolta löytyy myös ottelun etukäteen houkuttelevin kohde vedonlyöntiin.

Veikkausvihje

Tässä kohdin on syytä mennä trendien mukana. Rasitusetu tukee laajalla materiaalilla operoivia vieraita, mutta tämä on täysin hanskassa myös vedonlyöntimarkkinoilla. Maalimääristä sen sijaan löytyy hieno kohde. Noin 45% arviolla osuva yli 3.5 maalia nostetaankin peleihin Unibetin kärkikertoimella 2.38.


Comments