Veikkausvihje

Tappara ja Pelicans kohtaavat liigaottelussa Tampereella tiistaina. Yksi on kuitenkin joukosta poissa, Tappara-legenda Ville Niemistä ei enää Pelicansin penkin takana nähdä. Pelicansin ongelmat ovat kuitenkin syvemmällä kuin Niemisessä. Tappara nousee kelpo pelikohteeksi, vähintään kahden maalin kotivoitto on odotusarvoltaan kohteista paras NordicBetin hienolla kertoimella 1.87.

Ei vielä tiliä? NordicBet tuplaa ensimmäisen talletuksesi 100€ saakka, yhteensä saat 170€ arvosta etuja. Klikkaa kova tarjous talteen alta.

Aika jälkeen Nemon Lahdessa

Viime viikon tappiot katkaisivat vihdoin kamelin selän Lahdessa ja Pelicansin seurajohto antoi potkut kiistellylle päävalmentaja Niemiselle. Tilalle nostettiin väliaikaisena ratkaisuna pitkän linjan apuvalmentaja Jesse Welling. Lauantain ottelussa Hämeenlinnassa ensimmäistä kertaa uuden päävalmentajansa johdolla esiintynyt Pelicans oli hieman aiempaa pirteämpi henkisesti, mutta pelilliset ja materiaalin ongelmat ovat edelleen tukevasti paikallaan.

Kun myös ykkösvahti Tomi Karhunen vaihtoi maisemaa, Pelicansin aseet alkavat olla vähissä. Varsinkin omassa päässä joukkue on todella pahasti tuuliajolla, alakerta ei kestä vertailua tällä hetkellä oikeastaan yhteenkään liigajoukkueeseen. Ylöspäin pussinokilla on potentiaalia, mutta omassa päässä pyöriminen ja toisaalta tiukasti päätä kiristävä vanne syövät lennokkuutta myös hyökkääjiltä.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
nordicbet logo
1.46
5.25
5.95
1.40
5.05
5.75
1.41
4.95
5.40

Myöskään kotijoukkue Tappara ei ole ollut viime viikkoina parhaimmillaan. Viimeksi lauantaina tuli kotona tappio HIFK:lle, joskin pelillisesti kirvesrinnat veivät ottelun kahta jälkimmäistä erää. Epätyypillisen kurittomat jäähyt ja heikko maalivahtipeli kuitenkin ratkaisivat pelin vieraille. Tapparan puolesta on kuitenkin turha olla isommin huolissaan, pieni hapenotto huikean alkukauden jälkeen ei ole mitenkään tavatonta.

Tappara reagoi myös Tyler Morleyn loukkaantumiseen nopeasti. Sentteri Steven Iacobellis tuskin tuo ryhmään juuri muuta kuin leveyttä ja hieman erikoistilanneosaamista, mutta muuten hankinta on hieman erikoinen.

Veikkausvihje: Vaivaton kotivoitto?

Uudessa komennossa oleva Pelicans saattaa henkisesti olla hieman vapautuneemmin liikkeellä jatkossa. Pelillinen taso ja materiaalia eivät kuitenkaan riitä pitkälle, joten melkoinen taistelu tuulimyllyjä vastaan lahtelaisilla on tiedossa.

Tiistaille parhaaksi pelikohteeksi nousee vahvan Tapparan vähintään kahden maalin voitto NordicBetin kärkikertoimella 1.87.

nordicbet talletuksen tuplaus


Comments