Veikkausvihje

Kauden ensimmäinen El Clásico on vihdoin täällä! Ottelu pelataan keskiviikkona 18.12.2019 Barcelonan Camp Noulla. Superotteluun löytyy myös hyvä pelikohde vedonlyöjille. Tälläkin kertaa maaliverkot ovat todennäköisesti kovilla, joten yli 3.5 maalia kelpaa mainiosti peleihin Mobilebetin huippukertoimella 2.25.

Ei vielä tiliä Mobilebetillä? Talleta 10€ ja nappaa mahtavat 50€ pelirahaa klikkaamalla alta.

El Clásico, vihdoinkin!

Kauden ensimmäinen El Clásico oli alunperin tarkoitus pelata jo lokakuun lopulla, mutta Barcelonan mellakat siirsivät superottelun joulukuun puolivälin paikkeille. Pallo pistetään peliin keskiviikkona 18.12. kello 21:00 alkaen. Tapahtuma pysäyttää jälleen koko jalkapalloa seuraavan maailman.

Lähtökohdat huippuotteluun ovat herkulliset. Sekä Barcelona että Real Madrid ovat edenneet tasatahtiin La Ligassa ja ovat totutusti sarjan keulilla. Varsinkin Barcan matseissa myös verkot ovat heiluneet tiheään tahtiin, lähes neljän maalin ottelukohtaisella keskiarvolla. Real puolestaan on ollut puolustussuuntaan tiiviimpi, mutta kyllä valkoiset ovat melko paljon maaleja iskeneet.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.75
4.20
4.00
1.80
4.30
4.10

https://twitter.com/LaLigaEN/status/1203804829560299523

Molemmat joukkueet pääsevät aiempaa terveemmällä kokoonpanolla otteluun. Varsinkin joukkueiden hyökkäyskalustot herättävät kunnioitusta. Antoine Griezmannin, Luis Suarezin ja Leo Messin tähdittämä Barca-hyökkäys on tehnyt tällä kaudella tuhojaan kovalla tahdilla. Toisaalta Karim Benzema, Eden Hazard ja kumppanit valkoisessa paidassa eivät missään nimessä jää paljon heikommaksi.

Veikkausvihje: Maaleja Camp Noulla?

Barcelonan ja Real Madridin ottelut ovat perinteisesti tarjoilleet korkealaatuista viihdettä ja paljon maaleja. Me uskomme saman kaavan jatkuvan myös kauden ensimmäisessä El Clásicossa. Tätä ottelua tuskin yhdellä tai kahdellakaan tehdyllä maalilla voitetaan. Jos näiden joukkueiden pelaamisesta jotain pieniä heikkouksia hakee, niin ne löytyvät ehdottomasti puolustuspäästä.

Parhaat pelikohteet löytyvätkin korkeista maalimääristä. Yli 3.5 maalia on odotusarvoltaan kohteista paras Mobilebetin hienolla kertoimella 2.25. Kohde kannattaa ottaa talteen jo hyvissä ajoin ennen matsin alkua ja mahdollista kerroinpudotusta.


Comments