Veikkausvihje

Nousijajoukkueet Norwich ja Sheffield United kohtaavat sunnuntain suomalaisittain mielenkiintoisimmassa Valioliigan kamppailussa. Lähtökohdat ovat erittäin tasaiset, eikä tasuri ole hassumpi valinta myöskään vedonlyöntiin. NordicBetin mahtikerroin 3.60 ruksille kelpaa vähintään viihdevedoksi.

Ei vielä tiliä? NordicBet tuplaa ensimmäisen talletuksesi 100€ saakka, yhteensä saat 170€ arvosta etuja. Klikkaa kova tarjous talteen alta.

Nousijat vastakkain

Kahden pääsarjaan nousseen joukkueen kaudet ovat sujuneet varsin eri tavalla. Norwich on pirteän alun jälkeen jämähtänyt miehittämään Valioliigan häntäpäätä, mutta Sheffield United on edelleen sarjassa hienosti kymmenen parhaan joukossa. Meno on viime viikkoina hieman hyytynyt, mutta edelleenkään joukkue ei juuri ole otteluitaan hävinnyt. United onkin ollut viime ajat melkoinen tasurikone.

Norwich lähtee vuodenvaihteen kiireiseen jaksoon sarjan toiseksi viimeiseltä sijalta. Viikolla Canaries kärsi erittäin ikävän tappion toiselle säilymistaistelussa olevalle joukkueelle Southamptonille. Teemu Pukki on ollut harvoja valopilkkuja Norwichin kaudessa, mutta tällä menolla edes Pukin maalit eivät Norwichin sarjapaikkaa pelasta.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
nordicbet logo
3.15
3.60
2.34
3.15
3.55
2.30

Sheffield United puolestaan pelaa hyvää kautta. Erikoinen tilasto on, että Blades ei ole hävinnyt vielä ainuttakaan vieraspeliään tällä kaudella Valioliigassa. Seitsemästä matkapelistä kuusi on päättynyt pistejakoon. Chris Wilder onkin tehnyt joukkueestaan erittäin vaikean voitettavan niin kotona kuin vieraissa. Taidollisesti United ei ole sarjan kärkipäätä, mutta valtava taistelu ja selkeä pelitapa auttavat paljon.

Veikkausvihje: Tasaista taistelua?

Kertoimien valossa Sheffield United on niukka vierassuosikki otteluun ja viime aikojen otteiden perusteella asetelma on täysin perusteltu. Norwich on kuitenkin parantanut myös peliään ja tarvitsisi ehdottomasti tästä ottelusta myös jotain mukaansa. Tasapeli ei olisi kummallekaan katastrofi ja potentiaalisesti matalamaaliseen otteluun se on myös paras pelivalinta.

NordicBetin kärkikerroin 3.60 ristille on hyvä haku sunnuntain matsiin.

nordicbet talletuksen tuplaus


Comments