Veikkausvihje

West Ham ja Arsenal päättävät Valioliigan ottelukierroksen maanantaina Lontoossa. Paikallispelissä on etukäteen ainakin viihdearvo tapissa, ottelun maaliodotus on varsin korkea. Hieman yli kerran kahdesta osuva yli 3.5 maalia saa Olybetilla hienoa kerrointa 2.10, jota ei ole syytä missata.

Ei vielä tiliä Olybetilla? Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 100€ saakka klikkaamalla alta!

Epävireiset vastakkain

Valioliigan pelikierroksen viimeisessä ottelussa on vastakkain kaksi joukkuetta, joille viime viikot eivät ole olleet helppoja. Molemmat ryhmät lähtivät kauteen kovin odotuksin, joten luisu on ollut sitäkin katkerampaa.

West Ham vaikutti jo saaneen paremmin pelistä kiinni voittamalla Chelsean Stamford Bridgellä. Paluu arkeen koitti kuitenkin heti perään, kun Wolves oli kotikentällään parempi viikolla. Hammers on voittanut vain yhden viimeisestä yhdeksästä ottelustaan Valioliigassa ja sijoitus on valahtanut jo huolestuttavan alas. Maanantaina kotijoukkueella olisikin todella tärkeä paikka saada kolhittua itseluottamustaan paremmalle tolalle paikallisvihollista vastaan.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
3.25
3.93
2.05
3.30
4.05
2.05

Arsenalin kausi on ollut vielä isäntiäkin suurempi pettymys. Manageri Unai Emery sai mennä ja nyt nousua hatetaan seuraikoni Freddie Ljungbergin johdolla. Alku on vaikuttanut hankalalta, erityisesti vuotava puolustus on uuden käskijän alaisuudessa aivan ennallaan. Kotitappio Brightonille viikolla oli katkeraa kalkkia, voitottomia otteluita Gunnersilla on nyt Valioliigan seitsemän perättäistä.

Vaikka kummankaan joukkueen peli ei tällä hetkellä silmiä hivele, viihdearvo on maanantaina todella korkealla. Molemmat joukkueet luovat paljon maalipaikkoja ja päästävät vielä enemmän laatutontteja omaan päähänsä. Tältä osastolta löytyvät myös maanantain parhaat ideat vedonlyöntiin.

Veikkausvihje: Vähintään neljä maalia London Stadiumilla?

Pyörittelee ottelua miten päin tahansa, lopputulos on etukäteen varsin runsasmaalinen. Meidän papereissamme maaliodotus nousee hieman lähemmäksi neljää kuin kolmea osumaa, joten yli 3.5 maalia nostetaan vihjeeksi Olybetin hienolla kertoimella 2.10.


Comments