Veikkausvihje

Chelsealla on paljon pelissä tiistaina Lontoossa, Mestarien liigan ottelu Lilleä vastaan on pakko voittaa. Suurin ongelma sinisillä on oman pään tilkitsemisessä ja eiköhän Lillekin vähintään kertaalleen verkkoa heiluttele Stamford Bridgellä. Nostetaan peleihin molempien joukkueiden onnistuminen maalinteossa, jolle Olybet tarjoaa hyvää kerrointa 2.15.

Ei vielä tiliä Olybetilla? Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 100€ saakka klikkaamalla alta!

Chelsealla panokset katossa

Chelsealla on kaikki omissa käsissään tiistaina, kun Siniset isännöivät Lontoossa Lilleä. Voitolla kotijoukkue varmistaisi paikan Mestarien liigan pudotuspeleissä. Lillellä ei sinänsä pelattavaa ole, ranskalaiset ovat keränneet viidestä ensimmäisestä ottelusta vain yhden tasuripisteen.

Ollaan Frank Lampardista Chelsean managerina mitä mieltä tahansa, ainakin seuraikoni on puhaltanut uutta henkeä joukkueeseen. Kunnianhimoinen ja aktiivinen pelitapa on ollut täynnä myös riskejä, mutta niitä ei tällä kaudella ole Stamford Bridgellä pelätty. Viime otteluissa meno on ollut alkukautta nihkeämpää, Chelsealla on nyt kasassa vain yksi voitto edellisistä viidestä ottelusta.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.19
6.80
17.00
1.22
6.80
14.00
1.20
7.00
15.00

Chelsean hyökkääminen on viihdyttävää ja pääosin tehokastakin. Kolikon toisella puolella onkin sitten puolustaminen, joka on kauniisti sanottuna haastavaa. Chelsean otteluissa on nähty paljon maaleja, neljässä edellisestä viidestä matsista molemmat joukkueista ovat osuneet vähintään kerran.

Lillellä on pelissä enää kunnia. Christophe Galtierin miehistö on sukeltanut Mestarien liigassa oikein kunnolla, yksi tasuripiste viidestä matsista on ihan jotain muuta kuin mitä odotettiin. Kotimaan sarjassa joukkue on pelannut paljon paremmin, eikä Lille isossa kuvassa niin heikko ole kuin mitä taulukko väittää.

Myös vieraiden osalta ongelmat ovat nimenomaan puolustuspäässä. Kaksitoista päästettyä maalia viiteen peliin kertoo kaiken tarvittavan. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen Ranskassa päättyi Chelsean 2-1 voittoon ja saman suuntaisia numeroita odottelemme myös tiistaille.

Veikkausvihje: Lillekin osuu ainakin kerran?

Chelsean onnistuminen maalinteossa tiistaina on lähes varmaa, mutta me pidämme myös Lilleä kertoimia potentiaalisempana joukkueena. Molempien vähintään yksi osuma saa Olybetilla hyvän kertoimen 2.15, joka kelpaa mainiosti tiistain peleihin.


Comments