Veikkausvihje

Salzburg ja Liverpool iskevät yhteen Mestarien liigan ottelussa tiistaina. Liverpool on kovan haasteen edessä, isäntiä ei ole Red Bull Arenalla helppo voittaa. Salburgin puolen maalin tasoitus on hieno valinta vedonlyöntiin Fastbetin kärkikertoimella 2.07.

Uusi asiakas? Ilman rekisteröitymistä toimiva Fastbet tarjoaa uusille suomalaisille pelaajille 50€ bonusrahaa täysin vailla kierrätysvaatimuksia! Bonus vapautetaan 5€ per pelattu 100€. Klikkaa erinomainen etu talteen alta.

Jatkopaikkoja jaossa

Molemmilla joukkueilla on tiistaina paljon pelissä. Liverpool johtaa Mestarien liigan E-lohkoa pinnan erolla Napoliin. Salzburg on puolestaan kolmantena kolme pistettä Poolista ja kaksi Napolista. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että isäntiä kiinnostaa ainoastaan ottelun voittaminen. Liverpool varmistaa paikan jatkopeleissä jo tasurillakin.

Ennen kauden alkua moni ei varmasti laittanut ropojaan likoon sen puolesta, että Salzburg taistelisi vielä tässä vaiheessa lohkon jatkopaikasta tasapäisesti Liverpoolin ja Napolin kanssa. Itävaltalaisjoukkue on kuitenkin ollut erittäin positiivinen yllätys ja ansainnut menestyksensä täysin. Erityisen hienoa on ollut seurata joukkueen todella ennakkoluulotonta pelitapaa, Salzburg on tehnyt eniten maaleja koko lohkosta.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
3.80
4.20
1.87
3.76
4.20
1.84
3.80
4.20
1.85

Jesse Marschin miehistö ei tinkinyt filosofiastaan myöskään joukkueiden aiemmassa kohtaamisessa Anfieldilla. Liverpool oli lopulta parempi numeroin 4-3, mutta kolme tehtyä vierasmaalia antaa varmasti uskoa myös kotimatsiin. Kovassa otteluruuhkassa oleva Pool joutuukin aikamoiseen testiin tiistaina.

Jürgen Kloppin Liverpool tarvitsee jatkopaikkaan pisteen. Hallitseva kilpailun mestari johtaa lohkoa, mutta mitenkään ylivoimaisen vakuuttava Pool ei ole kauden mittaan ollut. Joukkue on myös pelannut todella paljon viime aikoina, mikä ei voi olla näkymättä otteissa. Kloppille päänvaivaa aiheuttaa varmasti myös huterahko puolustaminen, punaisten alakerta joutuu taatusti tiistaina koville.

Veikkausvihje: Yllätystä ilmassa?

Kyllähän Liverpoolin ottelun suosikki toki on. Mielestämme Pool ei kuitenkaan mitenkään voi olla kertoimien veroinen yli 50% vierassuosikki näistä lähtökohdista. Salzburgin puolen maalin tasoitus antaa lunastuksen jo tasurillakin, joten Fastbetin huippukerroin 2.07 otetaan talteen jo hyvissä ajoin.

fastbet vedonlyönti


Comments