Veikkausvihje

Bundesliigan uuden ottelukierroksen avaavat perjantaina Hoffenheim ja Augsburg. Paljon paremmassa iskussa oleva Augsburg omaa ehdottomasti saumat voittoon myös vieraissa. Mr Greenin huippukerroin 4.10 vieraille onkin maukas yllätyshaku alkavaan viikonloppuun.

Ei vielä tiliä? Mr Green uudisti bonuksensa. Nyt saat ensimmäistä talletustasi vastaavan summan ilmaisvetona (voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!) 100€ saakka. Klikkaa etusi talteen alta.

Joukkueet matkalla eri suuntiin

Lupaavan alkukauden pelannut Hoffenheim on ollut viime otteluissa varsin vaatimaton näky. Kolmesta edellisottelusta Bundesliigassa on kertynyt vain yksi tasuripinna, eikä peliesitysten perusteella enempää joukkue ole ansainnutkaan.

Kotijoukkueen tilannetta ei myöskään helpota pitkä poissaolijoiden lista. Sebastian Rudy on jälleen pelikelpoinen pelikiellon kärsittyään, mutta Stefan Posch puolestaan on vuorostaan korttitilin täyttymisen vuoksi sivussa. Lisäksi puolenkymmentä runkomiestä huilaa suurella todennäköisyydellä loukkaantumisten vuoksi. Erityisesti Hoffenheimin puolustuslinja on jälleen iso arvoitus perjantain ottelun alla.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
mr green logo
1.84
3.55
4.10
1.93
3.75
4.00
1.89
3.69
3.99

Augsburg vahvassa nousussa

Viime kaudella putoamista vastaan taistellut Augsburg on puolestaan pelannut viime ajat mainiosti. Martin Schmidtin miehistö on voittanut neljästä viime ottelustaan kolme ja Kölniäkin vastaan tuli vierasottelusta tasuripiste.

Myös vierailla on toki omat huolensa poissaolijoiden kanssa. André Hahn on pelikelpoinen, mutta Ruben Vargasilla korttitili on täynnä. Puolikuntoisista pelaajista entinen Arsenalin pakki Stephan Lichtsteiner tuskin on vielä perjantaina pelikunnossa.

Augsburgin hyökkääminen pyörii pitkälti huippukautta pelaavan Florian Niederlechnerin kautta. Vieraat ovat olleet todella selvästi viime kautta vaarallisempia hyökkäyssuuntaan. Vierasotteluissa tulosta ei ole tullut läheskään kotimatsien tahtiin, mutta luoduissa maalipaikoissa ero ei ole läheskään niin suuri. Nämä tilastot tuppaavat tasoittumaan ennemmin tai myöhemmin.

Veikkausvihje: Vierasyllätys mahdollinen?

Hoffenheim on edelleen joukkueista laadukkaampi, mutta Augsburgin selvästi parempi vire tekee vierasjoukkueesta ihan potentiaalisen menestyjän myös perjantaina. Joka tapauksessa vierasjoukkue voittaa tämän ottelun useammin kuin kerran neljästä. Mr Greenin huippukerroin 4.10 Augsburgille onkin erittäin hyvä yllätyshaku viikonlopun aluksi.


Comments