Veikkausvihje

Perjantain mielenkiintoisin Liigan ottelu pelataan Tampereella. Ilves on hurjassa kiidossa ja meidän papereissamme myös ehdottomasti suosikki perjantain paikallismatsiin. Fastbetin huippukerroin 2.60 Ilvekselle on täysin ohittamaton tarjous!

Uusi asiakas? Ilman rekisteröitymistä toimiva Fastbet tarjoaa uusille suomalaisille pelaajille 50€ bonusrahaa täysin vailla kierrätysvaatimuksia! Bonus vapautetaan 5€ per pelattu 100€. Klikkaa erinomainen etu talteen alta.

Hekumallinen taisto Hakametsässä

Liigassa on kulunut todella pitkä tovi siitä, kun Tampereen paikallistaisto on edellisen kerran runkosarjassa ollut etukäteen näin mielenkiintoinen tapaus. Ilves on vuosikaudet, jopa vuosikymmenet, ollut lähinnä sympaattinen haastaja jonka menestysmahdollisuudet isommassa kuvassa ovat olleet lähinnä teoreettisia. Nyt tilanne on kuitenkin täysin toinen.

Jouko Myrrän tulosta päävalmentajaksi alkanut nousukiito on nostanut Tampereen tupsukorvat jo Liigassa kolmanneksi. Voittoputkessa oleva joukkue on pistänyt erityisesti puolustuspeliään timanttiseen kuntoon. Alkukaudesta täysin sekaisin ollut viisikkopeli on tiivistynyt huomattavasti ja maalilla Lukas Dostal on hoitanut lopulta. Edelliseen viiteen otteluun Ilves on päästänyt omiin seitsemän maalia. Tällaisilla tilastoilla ei ole ihme, että kasassa on myös täysi potti pisteitä.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
2.50
4.00
2.60
2.40
3.80
2.45
2.32
4.10
2.45

https://twitter.com/ilveshockey/status/1205101903820001282

Ei sarjan kestomenestyjä Tapparakaan toki huono ole ollut. Alkukaudesta meno on hieman hyytynyt, mutta edelleen sijoitus on vankasti kakkosena heti Kärppien perässä. Viime otteluissa kirvesrinnat ovat kuitenkin olleet kaukana parhaastaan, lähinnä vain surkeaa Pelicansia vastaan Tappara on parin viime viikon aikana näyttänyt hyvältä. Paikallisottelu tuo toki aivan oman latauksensa otteisiin, mutta viime otteluissa nähdyllä pelillä Tappara ei perjantaina pisteitä ota.

Venäjän EHT-turnaus vaikuttaa hieman ottelun kokoonpanoihin, mutta isompaa merkitystä emme näe suuntaan tai toiseen. Ilvekseltä puuttuu Eemeli Suomi ja Tapparalta puolestaan Jere Karjalainen sekä Valtteri Kemiläinen.

Veikkausvihje: Ilveksessä ideaa!

Vedonlyöntikertoimissa Tapparaan yhä luotetaan yllättävänkin paljon. Useimmat sivustot asettavat edelleen Tapparan pieneksi suosikiksi perjantain matsiin. Viime viikkoina nähdyn perusteella tähän ei mielestämme ole perusteita. Ottelun varsin matala maaliodotus toki hieman tasoittaa puntteja etukäteen, mutta meidän papereissamme Ilves on ottelun suosikki!

Parhaan kertoimen Ilvekselle tarjoaa Fastbet. 2.60 on sen luokan tarjous, ettemme suosittele odottelemaan. Kerroinpudotus ei yllättäisi yhtään, kun vedonlyöjät alkavat tarkemmin tutkia ottelun lähtökohtia.

fastbet vedonlyönti


Comments